Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Αγρίεψα, εκεί του είπα θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω»

"Τον έπιασα να βγαίνει από το σπίτι... Ένιωσα ένα άγχος και μια περίεργη αίσθηση στο στομάχι μου και προσπαθούσα να το κατανοήσω" είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Για την διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του και πως αντιμετώπισε αυτήν την κατάσταση μίλησε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στις Απλές Κουβέντες του Open.

«Εκεί δεν χαμογέλασα. Είχα πιάσει το διακοπτάκι και δεν μπορούσα να το γυρίσω. Είχα τεντώσει τις κεραίες μου και προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει.

Ποιες είναι οι σωστές κινήσεις για να μην κινδυνεύσεις. Γιατί κάποιος όταν πάει να κλέψει, είναι εκπαιδευμένος ενώ εσύ το ζεις τότε. Τέλος καλό όλα καλά. Απέφυγα τα χειρότερα» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

«Τον έπιασα να βγαίνει από το σπίτι… Ένιωσα ένα άγχος και μια περίεργη αίσθηση στο στομάχι μου και προσπαθούσα να το κατανοήσω. Μετά είδα και κάποιον ακόμα στο σπίτι. Εκεί του είπα ότι και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω. Αγρίεψα. Αν πήγαινε να φύγει, δεν ξέρω τι θα γινόταν. Ευτυχώς επέλεξε σωστά. Τα υπόλοιπα κύλησαν ομαλά. Πήραν στοιχεία τους, φωτογραφικό υλικό και μετά τους εντόπισε η ΔΙΑΣ γιατί έχουν πλούσιο βιογραφικό, 17 συλλήψεις στα 18 σου σχεδόν χρόνια, δεν είναι και λίγο… Ελπίζω όλο αυτό να τους έκανε να αλλάξουν δρόμο» κατέληξε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου