Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Ο Τάσος Χαλκιάς είχε παρατηρήσει και την Ελένη Τσολάκη: «Βιάζεσαι πολύ να με ξεπετάξεις»

Πώς σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη τον καβγά Χαλκιά - Μαλέσκου;

Ο Τάσος Χαλκιάς είχε μια διόλου ευχάριστη κουβέντα με την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love It, όμως, πριν από περίπου ένα μήνα, ένας παρόμοιος εκνευρισμός φαίνεται ότι είχε συμβεί και στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη.

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα, έπαιξε το σχετικό απόσπασμα, στο οποίο βλέπουμε τον ηθοποιό να αναφέρει στην παρουσιάστρια: «Είδες τώρα ότι δεν μας έμεινε πολύς χρόνος και βιάζεσαι πάρα πολύ να με ξεπετάξεις. Αυτό το πράγμα δεν είναι καλό, να το γνωρίζετε. Δεν φταις εσύ καθόλου, εγώ θέλω όμως να τα πω στον αέρα αυτά. Δεν πρέπει να δίνετε τόσο λίγο χρόνο σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως είναι το θέατρο. Με λαχανιάσατε, να είστε καλά».

Η Ελένη Τσολάκη, βέβαια, είχε μια εντελώς διαφορετική αντίδραση, καθώς ζήτησε συγγνώμη με σκυμμένο το κεφάλι…

Σχολιάζοντας το θέμα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε από την πλευρά της τα εξής: «Δεν έχει το δικαίωμα η Ιωάννα Μαλέσκου να υπερασπιστεί τον εαυτό της; Οι καλεσμένοι έχουν το δικαίωμα να έχουν νευριάσει για το οτιδήποτε. Πρέπει όμως να αναλογιστούν ότι κάποια πράγματα πρέπει να περιμένεις να τελειώσει η εκπομπή για να τα πεις κατευθείαν στον άλλον, όπως έχει συμβεί πολλές φορές σε όλους μας που κάνουμε μια ζωντανή εκπομπή… Όταν γίνεται στον αέρα και ο άλλος θα πρέπει με κάποιον τρόπο να τοποθετηθεί, να βάλει κι εκείνος τα όριά του μέχρι πού μπορεί να ακούσει γιατί κι εκείνος εκτίθεται δημόσια

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου