Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης «λύγισε» με την έκπληξη της συζύγου του: «Όταν περάσεις στο λίγο πριν το τέλος»

"Δεν πήγα ποτέ σε ψυχολόγο ποτέ, το αντιμετώπισα στο σπίτι με τη Δέσποινα, με πολλή αγάπη και το ξεπέρασα έτσι", εξομολογείται ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης έγινε πρόσφατα πατέρας μιας πολύ όμορφης κορούλας και με την σύζυγό του Δέσποινα διανύουν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους. 

Καλεσμένος στο Πρωινό, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε για την απόφασή του να κάνει παιδί.

«Ξέρω ότι είμαι ευτυχισμένος, ότι περνάμε καλά, ότι έχουμε χημεία. ότι έρχεται το ένα δώρο δίπλα στο άλλο και νομίζω θα συνεχίσουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Με τη Δέσποινα είμαστε μαζί 12 χρόνια και όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα πιο ζεστή αυτή η σχέση και πιο τρυφερή. Το θέλαμε το παιδί. Βέβαια, πιο πολύ το ήθελε η Δέσποινα, εγώ είχα τους ενδοιασμούς επειδή είχα περάσει τις περιπέτειες υγείας παλαιότερα. Και είχα μια αγωνία. Αλλά το ξεπέρασα μέσα μου, αφού η Δέσποινα δεν με αντιμετώπιζε ως άρρωστο. Είχα δύο καρκίνους πριν 12 χρόνια. Όλα καλά», είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και συνέχισε:

«Όταν περάσεις στο λίγο πριν το τέλος, πάντα αυτό το πράγμα σε ακολουθεί. Όσο αισιόδοξος και να είσαι. Δεν πήγα ποτέ σε ψυχολόγο ποτέ, το αντιμετώπισα στο σπίτι με τη Δέσποινα, με πολλή αγάπη και το ξεπέρασα έτσι. Δεν λέω ότι δεν περνάει από το μυαλό μου, πάντα υπάρχει αυτό, αλλά νομίζω ότι κατάφερα να είμαι ώριμος και να αντιμετωπίζω τα πράγματα με αισιοδοξία».

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης «λύγισε» στον αέρα όταν στο παράθυρο εμφανίστηκε η σύζυγός του, καθώς ήταν μια έκπληξη που του είχε ετοιμάσει η εκπομπή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου