Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τη φάρσα με το τηλεφώνημα για βόμβα στο θέατρο

«Πέρασα πολύ ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά στο κρατητήριο»

Τη μεταμέλειά του για τη φάρσα -που έπαψε να είναι τέτοια- εξέφρασε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, μετά το σάλο που ξέσπασε ύστερα από το τηλεφώνημα που έκανε την Πρωτοχρονιά για τοποθέτηση βόμβας στο θέατρο, όπου βρισκόταν για την παράσταση «Οι Άθικτοι».

«Μέσα στην καθημερινότητα, όλοι μας, για να την ελαφρύνουμε, κάνουμε διάφορα αστεία, κάποια πετυχημένα κάποια όχι. Έχω συνηθίσει να κάνω τέτοια πράγματα.

Όταν κάποια στιγμή ξεφεύγει αυτό και εμπλέκεται η αστυνομία, σταματάει να είναι πλάκα. Δεν πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία, πήρα στο θέατρο. Πέρασα πολύ ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά στο κρατητήριο» είπε ο ηθοποιός στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».

Το χρονικό της σύλληψης του ηθοποιού

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης πήρε τηλέφωνο σε υπάλληλο του θεάτρου που εργάζεται και την «ενημέρωσε» πως έχει μπει βόμβα. Όπως ήταν φυσικό, ο υπάλληλος που δέχθηκε το τηλεφώνημα ειδοποίησε τις Αρχές και σε μικρό χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί έφτασαν στο θέατρο. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε μπροστά τους και τους είπε πως ο ίδιος πήρε τηλέφωνο και πως επρόκειτο για… φάρσα. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης συνελήφθη κατηγορούμενος για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Μετά από τη σύλληψη του, με εντολή εισαγγελέα, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αφέθηκε ελεύθερος ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του διαβιβάστηκε στις δικαστικές Αρχές.

Το βράδυ της Δευτέρας, καθώς το εν λόγω θέμα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, ο ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να ζητήσει δημόσια συγνώμη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου