Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Κέικ από χρυσάφι και με τιμή σε bitcoin από ζαχαροπλαστείο στη Βαρκελώνη

«Σκέφτηκα να συγχωνεύσω αυτόν τον νέο τρόπο πληρωμής, κάτι που είναι καινούργιο με κάτι παραδοσιακό, μπορώ να πω πατρογονικό» αναφέρει ο pastry chef

Ένας ζαχαροπλάστης από τη Βαρκελώνη είχε μία ξεχωριστή έμπνευση. Φτιάχνει το παραδοσιακό Κέικ των Μάγων προσθέτοντας χρυσό σε ένα κουλούρι που μπορείς να το αγοράσεις μόνο με bitcoin.

Όπως μετέδωσε σε ρεπορτάζ του το τηλεοπτικό κανάλι MEGA ο σεφ ζαχαροπλαστικής Κριστιάν Εσκρίμπα κάνει χρυσές δουλειές με την έξυπνη ιδέα που γέννησε το μυαλό του.

Φτιάχνει, λοιπόν, το παραδοσιακό Κέικ των Μάγων προσθέτοντας χρυσό σε ένα κουλούρι και μπορείς να το αγοράσεις μόνο με bitcoin.

Ο ζαχαροπλάστης Εσκρίμπα δείχνει την προσεκτική διαδικασία επεξεργασίας του κέικ με επιχρυσωμένα συστατικά που κρύβουν ένα κέρμα 24 καρατιών που συμβολίζει το κρυπτονόμισμα.

«Για πολύ καιρό ακούω για τα Bitcoin, ακούω για το ψηφιακό σύμπαν, ακούω για κρυπτονομίσματα, για έναν κόσμο που δεν ήξερα. Έτσι, αφού βλέπω τον κόσμο να μιλάει γι’ αυτό όλο και πιο πολύ κάθε μέρα, σκέφτηκα να συγχωνεύσω αυτόν τον νέο τρόπο πληρωμής, κάτι που είναι καινούργιο με κάτι παραδοσιακό, μπορώ να πω πατρογονικό όπως το κέικ των Μάγων» αναφέρει ο pastry chef Κριστιάν Εσκρίμπα, εξηγώντας το σκεπτικό πίσω από το καινούργιο του τόλμημα.

Το ζαχαροπλαστείο έχει προσθέσει πληρωμή με κρυπτονόμισμα χρησιμοποιώντας μία συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Ο πελάτης που θέλει να πληρώσει με bitcoins πηγαίνει στη συγκεκριμένη επιλογή και ένα παράθυρο ανοίγει αυτόματα με τη διεύθυνση του.

Το ποσό του κέικ εξαρτάται από την ισοτιμία του κρυπτονομίσματος εκείνη την εποχή.

Το Κρυπτοκέικ πωλείται προς 59 ευρώ και γίνεται παραλαβή από το κατάστημα ή παράδοση στο σπίτι, αλλά μόνο στη Βαρκελώνη.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου