Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Ηλίας Παλιουδάκης: «Ούτε οι γιατροί δεν πίστευαν ότι θα ζήσει η κόρη μου»

«Έχουν ζήσει οι παππούδες μου βεντέτα, δεν έχει συνεχιστεί στη δική μου γενιά», είπε ο Ηλίας Παλιουδάκης.

Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Παλιουδάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη μάχη του με τον τζόγο και τις ουσίες, το θαύμα της γέννησης της κόρης του και τον σασμό.«Στα μπουζούκια παλιότερα μου είχαν πει “άσε τη λύρα στην άκρη”, δεν ήθελαν να τραγουδώ κρητικά τραγούδια. Ένιωσα πολύ άσχημα που δεν με άφηναν να παίξω τη λύρα, η λύρα είναι κομμάτι της ψυχής μου. Είχα δοκιμαστεί σαν νέος, είχα να διαχειριστώ πολλά χρήματα, έπαιρνα 1-2 εκατομμύρια δραχμές τη βραδιά.

Νόμιζα ότι μπορώ να κάνω πράγματα, λάθος πράγματα ενδεχομένως, να παίζω τζόγο… Άφησα πίσω τις ουσίες και τον τζόγο, όταν ένιωσα ότι προδίδω την εμπιστοσύνη της οικογένειάς μου», είπε αρχικά ο Ηλίας Παλιουδάκης.

Ο Ηλίας Παλιουδάκης είπε στη συνέχεια: «Βίωσα το θαύμα με τη γέννηση της κόρης μου, οι γιατροί έλεγαν ότι θα πεθάνει. Ούτε οι γιατροί δεν πίστευαν ότι θα ζήσει η κόρη μου, η πίστη είναι το πιο σημαντικό. Έχουν ζήσει οι παππούδες μου βεντέτα, το πρόβλημα είναι η αθέτηση του λόγου. Δεν έχει συνεχιστεί στη δική μου γενιά η βεντέτα».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου