Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Κακοκαιρία Φίλιππος: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας – Θηβών

Ποια οχήματα εξαιρούνται

Απαγόρευση κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας – Θηβών και στα δύο ρεύματα από το ύψος του πρατήριο υγρών καυσίμων REVOIL – πρώην CYCLON έως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας αποφάσισε η τροχαία, εξαιτίας της κακοκαιρίας Φίλιππος που έχει ήδη φτάσει σε πολλές περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, «Με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, από την 09.30 ώρα της σήμερον 9/3/2022 έως ύφεσης των φαινομένων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών, στο τμήμα της από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο υγρών καυσίμων REVOIL – πρώην CYCLON ) έως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας (χ/θ 30,000).

Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται τα παρακάτω οχήματα:

  •     Οχήματα οδικής βοήθειας
  •     Φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι
  •     Οχήματα εκτάκτου ανάγκης

Η ανωτέρω κυκλοφοριακή ρύθμιση δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου