Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Αγγελική Νικολούλη: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου μού έδινε ανοιχτά τον Μάνο»

"Ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία την γυναίκα του" υπογράμμισε η Αγγελική Νικολούλη.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε η Αγγελική Νικολούλη με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Ύστερα από την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η Αγγελική Νικολούλη τόνισε μέσα σε όλα πως

«ήθελε ή έπρεπε να πεθάνει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο και όχι μέσα στο σπίτι γιατί λίγες μέρες πριν στο σπίτι είχε πεθάνει αιφνιδίως μες στην κούνια η μικρή Ίρις σε ηλικία έξι μηνών. Ήδη το φιλικό της περιβάλλον είχε αρχίσει να προβληματίζεται»

«Η Τζωρτζίνα με τον τρόπο της μίλησε πριν οδηγηθεί στο νοσοκομείο και περισσότερα θα δούμε απόψε το βράδυ», δήλωσε, επίσης, η δημοσιογράφος για όσα θα δούμε στο Φως στο Τούνελ.

Παράλληλα, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε πως «η Ρούλα Πισπιρίγκου μού είχε μιλήσει για τον άνδρα της και για να το πω στην αργκό μου τον «έδινε» ανοιχτά . Θέλω να δω και σε κάτι άλλο πάνω στον Μάνο. Λέγανε ότι ο Μάνος ήθελε να φύγει, να την χωρίσει, είχε φύγει από το σπίτι, ήταν ένα παιδί που τον ενδιέφερε η ζωή του και όχι τα τρία του παιδιά. Λέγανε επίσης ότι γνώρισε και μια άλλη κοπέλα με την οποία ήθελε να ζήσει μαζί της».

Δειτε το βιντεο εδω

«Ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία την γυναίκα του, κάτι συνέβη. Κάτι διαπίστωσε ο ίδιος και της έδειξε ανοιχτά την απόρριψη. Αυτό προκύπτει μέσα από μηνύματα της ίδιας σε ένα πρόσωπο» κατέληξε η Αγγελική Νικολούλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου