Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Νίκος Πορτοκάλογλου: «Μου λείπει πολύ ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας»

Η τρυφερή αναφορά που έκανε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στον αείμνηστο συνάδελφο του.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου συνάντησε τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος τραγουδοποιός αναφέρθηκε από καρδιάς στην απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι εύκολο να κάνεις φιλίες μέσα στον χώρο όταν είσαι στην ίδια αρένα και παλεύεις και παλεύει και ο άλλος για τον δικό του στόχο. Δεν είναι πολύ εύκολο. Θυμάμαι πολύ καλά προς την προηγούμενη συνέντευξη την είχαμε κάνει μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα».

«Αυτό που συνέβη με τον Λαυρέντη συνέβη γιατί στην πραγματικότητα βρεθήκαμε μετά από σχεδόν 40 χρόνια παράλληλης πορείας. Σε φάση ωριμότητας που δεν είχαμε πια την πρεμούρα να αποδείξουμε κάτι ο ένας στον άλλον. Οπότε έγινε ένα μαγικό πράγμα εκείνη την χρονιά».

«Μου λείπει πολύ, πολύ. Κράτησε λίγο η συνεργασία μας και, όταν το σκέφτομαι αυτό, λέω κάλλιο αργά πάρά ποτέ. Πάλι καλά που έγινε αυτή η συνεργασία και συναντηθήκαμε μουσικά» συμπλήρωσε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή του ΑΝΤ1.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου