Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Θανάσης Αλευράς: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου ήμουν σε περιοδεία κι έπρεπε να παίξω»

«Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτα. Έχω κάνει και παρακολούθηση σε σχέση», λέει ο Θανάσης Αλευράς.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε ο Θανάσης Αλευράς.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον γάμο των γονιών του στα 12 του, τον λόγο που δυσκολεύτηκε να πάει στην κηδεία του πάτερα του, για τις φίλιες και τους έρωτες που τον έκαναν να πέσει στα πατώματα.

«Φέτος στο θέατρο Άλσος αναμένεται να γίνει μεγάλο πανηγύρι, ξανασυναντώ την Δήμητρα Παπαδόπουλου και εκλεκτούς συνάδελφους. Είχα πει ότι δεν θα κάνω συνέχεια θέατρο, άλλα σε αυτή τη δουλειά δεν μπορείς να πεις όχι. Στα 40 μετά από τόσο θέατρο λες πως υπάρχει και μία ζωή εκεί έξω, κουράστηκα από τις απαιτήσεις του θεάτρου», είπε αρχικά ο Θανάσης Αλευράς.

Ο Θανάσης Αλευράς είπε στη συνέχεια: «Ο πατέρας μου «χάθηκε» και έπρεπε να παίξω και σε χωρισμούς και αρρώστιες. Όταν πέθανε ο πατέρας μου ήμουν σε περιοδεία και πήγα με πολύ κόπο. Από όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω ηθοποιός, νόμιζα ότι ηθοποιός είναι να παίζεις επιθεώρηση.

Οι γονείς μου παντρευτήκαν όταν ήμουν στην 6η δημοτικού, γιατί είχε άλλο γάμο ο πατέρας μου. Εγώ παρέδωσα στον γάμο την μητέρα μου στον πάτερα μου, ήμουν 12 χρόνων. Σε μία έκθεση στο σχολείο έγραφα πώς είναι ο γάμος των γονιών μου και δεν την διάβασε στην τάξη γιατί θεώρησε πως δεν είναι ωραίο».

Για τις παρέες του, αλλά και για τις πρώτες μέρες του στην Αθήνα ο Θανάσης Αλευράς είπε: «Θυμάμαι κάθε λεπτό, όταν ήρθα από τα Ιωάννινα στην Αθήνα, δεν έβρισκα την Πανεπιστήμιου γιατί λέγεται Ελευθέριου Βενιζέλου. Μετά από 20 χρόνια, ακόμα χάνομαι στην Αθήνα, βάζω σημάδια ταμπέλες, αν έκλεινε μαγαζί δεν μπορούσα να προσανατολιστώ. Έχω ισχυρούς δεσμούς φίλιας και είναι η μεγαλύτερη μου προίκα. Δεν έχουμε τσακωθεί ως παρέα άλλα διαφωνούμε. Ο πιο αυστηρός κριτής από τους φίλους μου είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου».

Για τον έρωτα, ο Θανάσης Αλευράς έχει μία αποκάλυψη: «Ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο, άλλα όχι τον μεγαλύτερο. Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Έχω κάνει και παρακολούθηση σε σχέση, άλλα είχα και λόγο στο κομμάτι της απόρριψης δεν μπορούσα».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου