Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης απαντά στην Δέσποινα Μοίρου για το εργασιακό bullying

"Εγώ με αυτή τη κοπέλα δεν είχαμε παίξει ποτέ μαζί. Δεν είχαμε ούτε μια σκηνή μαζί. Δε κοιταχτήκαμε στα μάτια, δε βρεθήκαμε ποτέ μόνοι μας", λέει ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα απάντησε στην Δέσποινα Μοίρου και στις κατηγορίες περί εργασιακού bullying.

«Με τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί απλώς, κάποιοι δημοσιογράφοι που το έβγαλαν λειτούργησαν αντιδεοντολογικά.

Τους είπε κάτι μια κοπέλα και δεν έψαξαν να βρουν τον σκηνοθέτη, τον παραγωγό, όλους τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί σε αυτή τη σειρά και να τους πουν ότι εγώ με αυτή τη κοπέλα δεν είχαμε παίξει ποτέ μαζί. Δεν είχαμε ούτε μια σκηνή μαζί. Δε κοιταχτήκαμε στα μάτια, δε βρεθήκαμε ποτέ μόνοι μας. Είπε κάτι, δικαίωμά της. Χαίρομαι που ζω σε μια χώρα που ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του, απλώς η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ψάχνει αυτό που του λένε» είπε συγκεκριμένα ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Η Δέσποινα Μοίρου σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε αναφέρει: «Έχω φάει κι εγώ bullying από τον Θανάση Ευθυμιάδη, Όταν το έλεγα δέκα χρόνια πριν δεν με άκουσε κανείς. Δεν ήταν σεξουαλικού τύπου, αλλά ναρκισσιστικού τύπου, να βγω από το επεισόδιο να μην του πάρω τη δόξα. Έχασα τη δουλειά μου, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά. Είχε συμβεί το ξύλο στους Μουσουλμάνους στη Θράκη και εκείνος δεν δέχτηκε ξυλοδαρμό θεώρησε ότι του πήραμε τη δόξα. Αν όντως έχει ξαναγεννηθεί, έχει κάνει delete σε όσα έχει κάνει θα του πω μπράβο».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου