Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Με τραυμάτισε με το αγκίστρι στο πόδι ένας λούτσος»

Το πιο κουλό γύρισμα στο Fishy αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day, το πρωί της Δευτέρας, στον Alpha με αφορμή την κωμική σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» στην ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γοητευτικός ηθοποιός αποκάλυψε έναν σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στα γυρίσματα της ταξιδιωτικής του εκπομπής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για την επόμενη σεζόν συζητάω για δυο σίριαλ αλλά έχω ένα αρκετά ασφυκτικά πρόγραμμα σε σχέση με τις εκπομπές που κάνω στο MEGA Έχω να κάνω 28 εκπομπές που σημαίνει 56 μέρες γύρισμα εκτός Αττικής. Βάλε και τις μετακινήσεις που σημαίνει ότι για περίπου δυο μήνες θα πρέπει να είμαι εκτός Αττικής. Θα ξεκινήσουν λογικά οι προβολές του Fishy και πάλι τον Σεπτέμβρη και θα πάμε μέχρι τον Ιούνιο».

Δειτε το βιντεο εδω 

«Ένα κουλό που έγινε σε γύρισμα ήταν όταν είχαμε πάει για ψάρεμα και είχαμε πιάσει ένα ψάρι, έναν λούτσο που ήταν αρκετά μεγάλο. Όπως πάω να τον πιάσω με το χέρι μου για να τον ξαγκιστρώσω, σπαρταράει, γλιστράει κάτω, πέφτει στο πόδι μου και μου κάρφωσε τα δυο αγκίστρια στο πόδι! Ήταν εκεί ο σκηνοθέτης με την κάμερα και σταμάτησε το πλάνο για να πιάσει το ψάρι… Αίματα πολλά, πολύ σπλατεριά» συμπλήρωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου