Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Γιάννης Ζουγανέλης για Σάκη Μπουλά: «Έβαζε μέσα του πράγματα τα οποία δεν μπορούσε να ξεπεράσει»

«Όταν ένας άνθρωπος μπαίνει με υστερικό τρόπο στα πάθη, αυτό δεν είναι το καλύτερο, για τον ίδιο τον άνθρωπο», λέει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» είναι σήμερα το βράδυ καλεσμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Σε ένα μικρό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day, ο γνωστός καλλιτέχνης μιλάει και για τον αδερφικό του φίλο, τον Σάκη Μπουλά.

«Ήμασταν αδερφικοί φίλοι με τον Σάκη. Είχαμε διαφωνίες πολλές. Η μεγαλύτερη ήταν ο τρόπος της ζωής του. Ήθελα να είναι διαφορετικός ο Σάκης απέναντι σε κάποια πράγματα που τα πάθη του τον οδήγησαν εκεί που τον οδήγησαν», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε στη συνέχεια: «Του έδινα συνεχώς συμβουλές, αν και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, αλλά το έκανα από αγάπη. Όταν ένας άνθρωπος μπαίνει με υστερικό τρόπο στα πάθη, αυτό δεν είναι το καλύτερο, για τον ίδιο τον άνθρωπο».

Δειτε το βιντεο εδω 

Κλείνοντας, ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέφερε: «Το ήθελε, ήξερε, είχε αυτογνωσία, αλλά έβαζε μέσα του πράγματα και τα οποία δεν μπορούσε να ξεπεράσει. Έπινε πολύ παραπάνω, σε σημείο που εγώ γινόμουν ράκος, ενώ εκείνος την άλλη μέρα ήταν εντάξει».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου