Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Survivor: Κλείδωσε με αιχμές η δεύτερη υποψηφιότητα

Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor;

Στο τέλος του επεισοδίου του Survivor το βράδυ της Τρίτης, για μια ακόμα φορά, η μπλε και η κόκκινη ομάδα βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί το αγώνισμα για την δεύτερη ατομική ασυλία.

Σε αυτό κατόρθωσε να πάρει τη νίκη ο αρχηγός της μπλε ομάδας του Survivor, Άρης Σοϊλέδης. Λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού, ωστόσο, η Ασημίνα Χατζηανδρέου εξομολογήθηκε στον συμπαίκτη της, Άρη Σοϊλέδη τον φόβο της για την 11η υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα ο οποίος και έχει διώξει πολύ κόσμο μέχρι και σήμερα από το Survivor με την δυναμική του.

«Πια θεωρώ πως όταν ρίχνω την ψήφο μου στον Σπύρο είναι σαν να ρίχνω λευκό. Γιατί έχει δείξει την δυναμική του στον κόσμο, έχει δείξει ότι μπορεί να διώξει κόσμο από δω μέσα οπότε το να τον ψηφίζουμε νομίζω ότι θα κάνει κακό στα άλλα δυο παιδιά που θα βγουν υποψήφιοι μαζί του. Από τους άλλους δύο που θα είναι στον τάκο, σίγουρα θα διώξει κάποιον» τόνισε, μέσα σε όλα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Κάτι που όμως ο αρχηγός της μπλε ομάδας του Survivor, Άρης Σοϊλέδης δεν έδειξε να συμμερίζεται. «Ίσως η Ασημίνα να θεωρεί πως, αν βγει υποψήφια μαζί με τον Σπύρο, θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Της έχω πει πάρα πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Ο Σπύρος θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που θα αποχωρήσει» τόνισε, με τη σειρά του, ο αρχηγός της μπλε ομάδας. «Δεν μπορεί να κάτσει ένας παίκτης αγωνιστικά τόσο αδύναμος και να πάει πολύ μακριά στο Survivor. Ήδη έχει πάει πολύ μακριά».

Όταν βρέθηκα λοιπόν Κόκκινοι και Μπλε στο συμβούλιο του νησιού κλήθηκαν να δώσουν την ψήφο τους σε εκείνον ή εκείνη που θεωρούν τον πλέον αδύναμο παίκτη του Survivor μετά τον Σπύρο Μαρτίκα. Και όπως λέει ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός… η κάλπη μίλησε!

Στον τάκο πλάι στον Σπύρο Μαρτίκα αυτή την εβδομάδα βρίσκεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία και είχε… υποψιαστεί κατά κάποιο τρόπο αυτή την εξέλιξη. «Το περίμενα! Είχα δει πολλές συζητήσεις και πολλά πράγματα απλά δεν περίμενα σε αυτή την ψηφοφορία. Αν δεν κατάφερνα να πάρω το κολιέ στην επόμενη ασυλία το περίμενα αύριο γιατί, όπως έχουν πει και τα παιδιά, ψηφίζουμε αγωνιστικά» τόνισε μέσα σε όλα η Ασημίνα Χατζηανδρέου. «Με αυτή την ψηφοφορία έχουν εκτεθεί γιατί θεωρώ ότι βάση των τελευταίων αγωνισμάτων, εκεί που υστερεί το κομμάτι Survivor, είναι στο αντρικό και θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί είτε ο Στάθης είτε ο Τάλα που είναι πιο κάτω αγωνιστικά».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου