Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Αντρέας Γεωργίου: Η εξομολόγησή του για τον Κούλλη Νικολάου

«Γνωριστήκαμε μέσα από τον χώρο και υπήρξε από την αρχή μια αμοιβαία συμπάθεια. Πλέον είναι οικογένειά μου», λέει ο Αντρέας Γεωργίου.

Στο περιοδικό ΟΚ και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος μίλησε για τους κοντινούς του ανθρώπους, αλλά και για τον Κούλλη Νικολάου, τον οποίο θεωρεί οικογένεια.

Πώς σχεδιάζεις να περάσεις το φετινό καλοκαίρι;

Φέτος το καλοκαίρι θα καθίσω περισσότερο από έναν μήνα. Είναι αρκετός χρόνος για να ξεκουραστώ, να κάνω πράγματα για μένα, να δω τους φίλους και την οικογένειά μου. Θα μείνω εδώ, στην Αθήνα, και ίσως διοργανώσω κάποια τριήμερα σε ελληνικά νησιά. Έχω επιθυμία να ζήσω τη θάλασσα φέτος.

Πώς αποφορτίζεσαι από μια δύσκολη μέρα συνήθως;

Το δικό μου «magic hour» είναι όταν πέφτει ο ήλιος. Επειδή όμως δεν έχω κάθε μέρα την πολυτέλεια να το ζω αυτό λόγω των γυρισμάτων με τη «Γη της ελιάς», η αγαπημένη μου στιγμή είναι όταν γυρίζω στο σπίτι, βγάζω τα παπούτσια, μπαίνω στο ντουζ και ύστερα κάθομαι στον καναπέ. Βέβαια, και εκεί στα τηλέφωνα είμαι αλλά το σώμα μου είναι αραχτό. (Γελάει.)

Υπάρχει κάποιο μέρος που πας όταν θέλεις να χαθείς απ’ όλους και απ’ όλα;


Πριν από τον κορονοϊό συνήθως ταξίδευα στην Ευρώπη –τύπου τριήμερα– εντελώς μόνος, και μάλιστα έκλεινα και το κινητό. Το είχα από μικρός αυτό. Δηλαδή ως έφηβος δεν έβγαινα πολύ έξω, μάζευα χρήματα για να πάω ένα ταξίδι.

Μπορείς να μείνεις για μεγάλο διάστημα μόνος σου;

Όχι! Μου αρέσει να έχω μονίμως κόσμο γύρω μου. Συνήθως κυνηγάω τους φίλους μου για να μένουν σπίτι μου και το βράδυ, αλλά κάποιες στιγμές παθαίνω μια αναλαμπή και θέλω χρόνο για τον εαυτό μου. Για λίγο όμως, δεν μπορώ να είμαι πολύ μόνος μου. Με πιάνει κατάθλιψη.

Οι φίλοι σου ποιοι είναι;

Δεν έχω πολλούς κοντινούς φίλους. Είναι μετρημένοι οι δικοί μου άνθρωποι, πάντα δίπλα μου στα σημαντικά συμβάντα της ζωής μου, το ίδιο και εγώ σε εκείνους. Και μέσα από τη δουλειά μας έχουμε εξελιχθεί μαζί, οπότε, ναι, θα έλεγα πως την τελευταία δεκαπενταετία έχουν δημιουργηθεί πολύ δυνατές φιλίες, όπως με τον Κούλλη Νικολάου, τον οποίο δεν ξεχωρίζω από τα αδέλφια μου. Γνωριστήκαμε μέσα από τον χώρο και υπήρξε από την αρχή μια αμοιβαία συμπάθεια. Πλέον είναι οικογένειά μου. Έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές, αλλά να τσακωθούμε ποτέ. Δεν μπορώ να τσακωθώ με τον Κούλλη!

Πηγή φωτό: ΟΚ! – Ολυμπία Κρασαγάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου