Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Αρης Πορτοσάλτε: «Θα με κρεμάσετε για τη γνώμη μου; Μη χώνεσαι»

"Στοχοποιούμαι για την άποψή μου; Γι' αυτό μη χώνεσαι, άσε με να πω αυτά που έχω να πω. Μη χώνεσαι! Φωνάζω γιατί με στοχοποιείτε", είπε εκνευρισμένος ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε βρέθηκε στο στόχαστρο για όσα είπε χθες σχετικά με την εμφάνιση του μουσικού Ιωάννη Στρατάκη στο Προεδρικό Μέγαρο,

στην εκδήλωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, με βερμούδα και σαγιονάρα. Στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ, ο δημοσιογράφος επανήλθε στο θέμα το πρωί της Τρίτης και οι τόνοι ανέβηκαν πολύ.

Αρχικά, ο Άρης Πορτοσάλτε είπε τα εξής: «Εμείς χθες το πρωί σχολιάζαμε μία φωτογραφία. Δεν ξέραμε ούτε ποιος είναι, ούτε ονομάσαμε κάποιον άλλον που πιθανώς του έμοιαζε. Επαναλαμβάνω ότι μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο δεν κυκλοφορούμε με σαγιονάρα και βερμούδα. Τελεία.

Εγώ από χθες έχω στοχοποιηθεί άλλη μία φορά από αυτόν τον άθλιο μηχανισμό, ο οποίος όλως παραδόξως -πώς γίνεται ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ να ταιριάζει με τον μηχανισμό των ακροδεξιών-. Στοχοποιούμαι για την άποψή μου; Γι’ αυτό μη χώνεσαι, άσε με να πω αυτά που έχω να πω. Μη χώνεσαι! Φωνάζω γιατί με στοχοποιείτε».

 Δειτε το βιντεο εδω

«Η γνώμη μου είναι ότι στο Προεδρικό Μέγαρο, είτε έχουμε δουλειά, είτε δεν έχουμε δουλειά δε μπαίνουμε με σαγιονάρα και βερμούδα. Θα με κρεμάσετε για τη γνώμη μου;» κατέληξε ξεσπώντας ο Άρης Πορτοσάλτε.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου