Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Έμιλυ Κολιανδρή: «Δεν έχω νιώσει να με αντιμετωπίζουν ως τη γυναίκα του Χρήστου Λούλη»

«Έκανα τη δική μου πορεία, μπορεί να μην ήταν τόσο τρανταχτή, με πυροτεχνήματα, ήταν πιο μαλακή, αλλά όλα τα πράγματα με είχαν επιλέξει και τα είχα επιλέξει», λέει η Έμιλυ Κολιανδρή.

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο έδωσε η Έμιλυ Κολιανδρή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη.

Σε ενοχλεί όταν βλέπεις να γράφουν ή να λένε «η σύζυγος του Χρήστου Λούλη»;

Δεν έχω νιώσει να με αντιμετωπίζουν ως τη γυναίκα του Χρήστου Λούλη γιατί από μικροί κάναμε πολύ διαφορετικά πράγματα. Γνωριστήκαμε στην παράσταση του Λευτέρη Βογιατζή “Οι σχέσεις του κυρίου Πήτερς” στο Θέατρο Ροές το 2002, όταν ήμασταν και οι δύο άγνωστοι. Ο Χρήστος είχε τελειώσει έναν χρόνο νωρίτερα από μένα τη δραματική του Θεάτρου Τέχνης, οπότε δεν ένιωσα ότι τα έφτιαξα με κάποιον γνωστό. Ο Χρήστος σιγά σιγά έγινε αυτό που έγινε.

Πολύ τον καμάρωνα καθώς έφτιαχνε την πορεία του. Τότε έπαιξε τον Ίωνα στην Επίδαυρο με τη Λυδία Κονιόρδου, ενώ μέχρι τότε δεν υπήρχε περίπτωση να παίζεις πρωταγωνιστικό ρόλο στην Επίδαυρο και να είσαι μικρότερος από 50. Καμάρωνα που του συνέβαιναν ωραία πράγματα. Παράλληλα έκανα τη δική μου πορεία, μπορεί να μην ήταν τόσο τρανταχτή, με πυροτεχνήματα, ήταν πιο μαλακή, αλλά όλα τα πράγματα με είχαν επιλέξει και τα είχα επιλέξει. Δεν χρειάστηκε να δουλέψω κάπου για να μην είμαι άνεργη. Ό,τι έκανα ήταν με υπέροχους σκηνοθέτες, σε σκηνές όπως το Εθνικό.

Πώς ανανεώνετε τον έρωτά σας; Θα κάνετε ένα ταξίδι οι δυο σας;

Όλο λέμε να το κάνουμε, λίγες φορές το καταφέρνουμε. Η καθημερινότητα μας ξεπερνάει. Θα πάμε να φάμε, θα πιούμε ένα ποτό. Έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε τα παιδιά στους γονείς μας (σ.σ. τον 10χρονο Αλέξανδρο και την 7χρονη Σμαράγδα), έχουμε μια βοήθεια πιο μόνιμη, οπότε το κάνουμε.

Πηγή φωτό: ΟΚ! – Μάτα Σεραφειμίδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου