Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Μελίνα Ζαχαράκη: «Η Πόπη δεν δέχτηκε να συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη»

"Τέσσερα χρόνια με την Ρούλα συνεργάστηκα, μετά ήρθε η Πόπη Χατηδημητρίου και μετά η Ελένη Μενεγάκη. 

Όταν ήταν η Πόπη, το σενάριο ήταν να είναι μαζί με την Ελένη Μενεγάκη" δήλωσε η Μελίνα Ζαχαράκη.

Η Μελίνα Ζαχαράκη μίλησε στο Όλα Γκουντ και στον Γιώργο Βιολέντη κι αναφέρθηκε στην περίοδο που βρισκόταν στην τηλεόραση και τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί.

«Με το που τελείωσε ο διαγωνισμός, γύρισα Αθήνα και μπήκα στον Πρωινό Καφέ, όπου ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Τέσσερα χρόνια με την Ρούλα συνεργάστηκα, μετά ήρθε η Πόπη Χατηδημητρίου και μετά η Ελένη Μενεγάκη. Όταν ήταν η Πόπη, το σενάριο ήταν να είναι μαζί με την Ελένη Μενεγάκη. Αλλά προφανώς είχε ακουστεί ότι η Πόπη δεν το δέχτηκε κι ήταν μόνη της η Ελένη» ανέφερε η Μελίνα Ζαχαράκη.

Δειτε το βιντεο εδω 

«Ήμουν από τις κοπέλες που είχα στόχους. Ήθελα να πάρω ένα σπίτι και τα κατάφερα. Δεν ήμουν από τις κοπέλες που θα έπαιρνα ακριβά ρούχα κι αυτοκίνητα. Δούλευα και τα κατάφερα. Δεν έκανα μεγάλη ζωή. Όσες δουλεύαμε τότε, πήγαμε καλά». Για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί ανέφερε η Μελίνα Ζαχαράκη: «Ήταν ένας βασικός λόγος που δεν συνέχισα. Δεν μπορώ να κάνω συμβιβασμό για να έχω μια εκπομπή. Απογοητεύτηκα κι αποτραβήχτηκα πολύ νωρίς στα 31. Από εκεί που ήμουν στα φώτα και στο επίκεντρο. Ήμουν πολύ των άκρων»

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου