Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή, χαλάει ο καιρός με έντονα φαινόμενα – Χάρτης με τις περιοχές που επηρεάζονται

«Χρήζουν προσοχής καθώς είναι ικανά να δημιουργήσουν και προβλήματα»

Για επιδείνωση του καιρού το επόμενο 48ωρο (8-9 Ιουλίου) σε αρκετές περιοχές της χώρας προειδοποιεί ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως σημειώνει, αύριο Παρασκευή 8/7 κάποιες περιοχές θα επηρεαστούν από από έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία και χρήζουν προσοχής καθώς είναι ικανά να δημιουργήσουν και προβλήματα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου γράφει συγκεκριμένα: «Όπως σας είχα ενημερώσει εδώ και πάνω από ένα δεκαήμερο μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το επόμενο 48ωρο (8-9 Ιουλίου) σε αρκετές περιοχές της χώρας!

Κάντε κλικ στο χάρτη για μεγέθυνση για να δείτε τις περιοχές που φαίνεται να επηρεάζονται αύριο Παρασκευή 8/7 περισσότερο, από έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία και χρήζουν προσοχής καθώς είναι ικανά να δημιουργήσουν και προβλήματα.


Όσο πιο πορφυρά τα χρώματα στον χάρτη, τόσο μεγαλύτερη είναι αυτή η πιθανότητα!

Για το Σάββατο 9 Ιουλίου θα υπάρξει νέα ενημέρωση μέσα από τη σελίδα μου στο facebook».


Και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποίησε για τη ραγδαία αλλαγή του καιρού που έρχεται από την Παρασκευή, κάνοντας λόγο για επικίνδυνη κακοκαιρία.

Καταιγίδες, κεραυνοί, πλημμυρικά φαινόμενα, ανεμοστρόβιλοι – υδροστόβιλοι θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρού τα επόμενα 24ωρα, όπως ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, με την θερμοκρασία να σημειώνει σημαντική πτώση.

 

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου