Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Χρύσπα: «Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι σκληρή, αντιμετωπίζεις πολλές φορές τους δαίμονές σου»

«Όλες οι καριέρες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, δεν τα παρατάς», λέει η Χρύσπα.

Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Πάνο Σταματόπουλο έδωσε η Χρύσπα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη δουλειά του καλλιτέχνη, την οποία χαρακτήρισε σκληρή.

Πώς νιώθεις σήμερα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο;

Νιώθω πολύ δημιουργική που επιτέλους έχω και πάλι επαφή  με το κοινό μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις μου. Αυτό φυσικά επιδρά θετικά σε όλα τα επίπεδα της ψυχολογίας μου αλλά και της δημιουργικότητάς μου. Μάλιστα, αυτότο διάστημα ασχολούμαι με τη σύνθεση νέω τραγουδιών. Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε, λοιπόν.

Η κρίση στο χώρο αλλά και τα εμπόδια και οι δυσκολίες στον επαγγελματικό στίβο σε έκαναν ποτέ να σκεφτείς να τα παρατήσεις ή να πεις ότι «θέλω να κάνω μια παύση, κάνοντας κάτι άλλο»;

Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι σκληρή. Αντιμετωπίζεις πολλές φορές τους δαίμονές σου. Αυτούς που κάθε φορά που ένα καινούργιο τραγούδι δεν έχει την απήχηση που περίμενες ή ακόμα και οι προτάσεις για live εμφανίσεις δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου, σου τριβελίζουν το μυαλό, ότι δεν αξίζω όσα νόμιζα. Ψέματα! Όλο αυτό είναι μια πλάνη.

Όλες οι καριέρες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, δεν τα παρατάς, ψάχνεις την κατάλληλη ευκαιρία και αφορμή για να κάνεις αυτό που οραματίζεσαι. Το μυστικό είναι να μην παραιτείσαι, γιατί τότε δεν θα δεις την ευκαιρία που θα βρεθεί. Στη δουλειά μας απαιτείται να έχεις πάθος γι’ αυτό που κάνεις, δεν το καταλαβαίνουν πολλοί αλλά όταν νιώθεις έτσι δεν γίνεται να τα παρατήσεις. Δεν το σκέφτεσαι.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου