Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Νίκος Κουρκούλης: Η συναυλία στην Καβάλα μετατράπηκε σε ρινγκ

Άνω κάτω έγινε το live του Νίκου Κουρκούλη στην Καβάλα.

Η πρόσφατη συναυλία που έδωσε ο Νίκος Κουρκούλης στην Καβάλαπό πήρε άσχημη τροπή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Καράλη στην εφημερίδα Espresso, όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή στη συναυλία που έδωσε ο τραγουδιστής για τον χορό της ομάδας Κεραυνού Ελευθερών στην Καβάλα, στην οποία έδωσαν το «παρών» περίπου 1.500 θεατές.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα αφορμή για τον καβγά αποτέλεσε η απόφαση ενός Βούλγαρου, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, να ανέβει στη σκηνή για να χορέψει. Τα τραπέζια και οι καρέκλες, όμως, που βρίσκονταν μπροστά του φαίνεται ότι εμπόδιζαν την πρόσβασή του στην πίστα με αποτέλεσμα ο ίδιος να αρχίσει να χτυπάει έναν άλλο θαμώνα.

Αυτό που δεν ήξερε ο Βούλγαρος ήταν ότι ο νεαρός τον οποίο φέρεται να χτύπησε ήταν γνώστης πολεμικών τεχνών. Κατά τις πληροφορίες ο νεαρός γρονθοκόπησε τον Βούλγαρο με αποτέλεσμα η παρέα του να αντιδράσει και ο καβγάς να γενικευτεί.

Όταν ο Νίκος Κουρκούλης είδε τι συνέβαινε διέκοψε τη συναυλία με υπαλλήλους του δήμου Παγγαίου να παρεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα όπως και τελικά συνέβη λίγη ώρα αργότερα.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου