Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Νταίζη Σεμπεκοπούλου: «Καμιά φορά κάνω σε όλους ένα μνημόσυνο, τους μιλάω»

"Από χρόνια πολλά έχω κρατήσει ένα χαρτάκι από εφημερίδα που έλεγε "ποτέ μην στεναχωριέστε υπερβολικά γιατί είστε συνδεδεμένοι με την αφθονία του σύμπαντος" και το έχω πάντα στο μυαλό μου" εξομολογήθηκε η Νταίζη Σεμπεκοπούλου.

Με αφορμή την παράσταση «Όταν ο Μενέλαος συνάντησε την Ελένη» μίλησε η Νταίζη Σεμπεκοπούλου στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού.

Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και την πίστη στα δύσκολα.

Να γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω. Γιατί αποφασίσατε να γίνετε ηθοποιός;

Δεν το αποφάσισα. Από όταν γεννήθηκα χόρευα, τραγουδούσα, έκανα παραστάσεις στη γειτονιά. Δεν θυμάμαι να ασχολούμαι με κούκλες αλλά να παίζω θέατρο και να κάνω τη δασκάλα. Ήμουν γεννημένη για αυτό.

Σε τι πιστεύετε; Τι σας δίνει δύναμη στα δύσκολα;

Ο εαυτός μου. Βγαίνω στο μπαλκόνι μου, κοιτάω τον ήλιο, τη θάλασσα και λέω εδώ είμαστε. Από χρόνια πολλά έχω κρατήσει ένα χαρτάκι από εφημερίδα που έλεγε «ποτέ μην στεναχωριέστε υπερβολικά γιατί είστε συνδεδεμένοι με την αφθονία του σύμπαντος» και το έχω πάντα στο μυαλό μου.

Όταν κοιτάτε τον ουρανό τι σκέφτεστε;

Σκέφτομαι πόσο καλά είμαι που μπορώ και τον κοιτάω και καμιά φορά, παρότι δεν πιστεύω σε αυτά, κάνω και ένα μνημόσυνο σε όλους τους πεθαμένους μου. Τους μιλάω…

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου