Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο – Καλλιακμάνης: Ευήθεια του πατέρα – Την ανέβαζε στη μηχανή χωρίς κράνος

«Ένα παιδί δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του, δεν ξέρει καν πώς να κρατηθεί»

Στον πνιγμό της 6χρονης στην Κόρινθο αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης την Παρασκευή (26/8) ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. Μιλώντας για τον πατέρα της έκανε λόγο για «ευήθεια» από την πλευρά του εξηγώντας πως την ανέβασε στη μηχανή χωρίς κράνος.

Σχολιάζοντας τον βαθμό αντίληψης του πατέρα ο Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε «ανέβαζε συχνά το παιδί πάνω στη μηχανή χωρίς κράνος και άλλα προστατευτικά μέσα σε διαδρομές χιλιομέτρων, σύμφωνα με τις μαρτυρίες της τοπικής κοινωνίας».

«Μπορεί να γίνω κακός σε κάποιους που ακούνε, γιατί το κάνουν πολλοί, αλλά αυτή η ενέργεια χαρακτηρίζεται από ευήθεια» είπε ο κ. Καλλιακμάνης, επισημαίνοντας ότι ένα 6χρονο παιδί δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του, δεν ξέρει καν πώς να κρατηθεί πάνω σε μια μηχανή.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής εξήγησε δε ότι η προσωπικότητα του κατηγορουμένου, έχει μεγάλη σημασία και συνεκτιμάται μαζί με τα ευρήματα και τις μαρτυρίες μιας υπόθεσης.

«Υπάρχουν και άνθρωποι που χαρακτηρίζονται από ευήθεια εκεί δεν μπορεί να βρεις άκρη ή δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό τους, για ποιο λόγο λειτούργησαν με ένα συγκεκριμένο τρόπο», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Νίκος Καραγιαννακίδης, τόνισε επίσης στον ΣΚΑΪ πως προφανώς για να μην κρατείται ο πατέρας της 6χρονης δεν προκύπτει δόλος, ωστόσο υπάρχει ζήτημα με τη δυνατότητά του να έχει την επιμέλεια του παιδιού.

 Δειτε το βιντεο εδω

«Μάλλον αυτός ο άνθρωπος δεν είχε τη δυνατότητα να ασκήσει την επιμέλεια με άκρα σύνεση», είπε χαρακτηριστικά.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου