Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Σeξι μαμά ακολουθεί τα βήματα της κόρης της στο Οnlyfans και δέχεται επίθεση – Τι απαντά

«Είμαι πραγματικά μια πολύ καλή μαμά»

Μία αυστραλιανή μαμά, η Evie Leana αποφάσισε να συμμετέχει ενεργά μαζί με την κόρη της στο ΟnlyFans με τους ακολούθους να την κρίνουν για τη στάση της.

Η γυναίκα δέχτηκε έντονη κριτική επειδή ακολούθησε τα βήματα της έφηβης κόρης της να ακολουθήσει «καριέρα» στη διάσημη πλατφόρμα και μάλιστα δεν φάνηκε να ενοχλείται από όσους έκριναν τη δουλειά της με αξιολόγηση «Χ».

Η 37χρονη Evie Leana έγινε πρωτοσέλιδο όταν ξεκίνησε να πουλά «ακατάλληλο περιεχόμενο» μαζί με τη 18χρονη κόρη της Tiahnee, στη συγκεκριμένη πλατφόρμα επί πληρωμής. Η μαμά των τεσσάρων παιδιών είπε ότι δέχτηκε έντονη κριτική αλλά έχει κάνει και την αυτοκριτική της για την απόφασή της αυτή, ωστόσο, μέσα στους έξι μήνες που ξεκίνησε τη νέα της καριέρα, υπερασπίστηκε σθεναρά τον εαυτό της ενάντια σε οποιαδήποτε υπόνοια ότι είναι κακή μαμά.
@tiahneesolarr we look like sisters #mumsoftiktok #viral #foryoupage #hotmumcheck ♬ original sound - amber

«Είμαι πραγματικά μια πολύ καλή μαμά. Όταν τελειώνει η ημέρα, φιλάω τα παιδιά μου για καληνύχτα», υποστήριξε η Evie στην εκπομπή «Ali Clarke Breakfast Show on», την Πέμπτη. «Είμαι 100 τοις 100 επικεντρωμένη σε εμένα και στα παιδιά. Δεν υπήρξα ποτέ κάποια που βγαίνει και κάνει πάρτι ή τα αφήνει, μόνα τους» συνέχισε, υπερασπιζόμενη τη δουλειά της. Ωστόσο, οι δηλώσεις της, δεν έπεισαν τους επικριτές από τα να αμφισβητήσουν τις… μητρικές της ικανότητες.
@eviexox.x #whitegirl #twerk #mummaof4 #milflyf #fyp ♬ original sound - maddy⛓💕

Αν και στην αρχή δεν της άρεσαν τα σχόλια, πήρε την απόφαση να συνεχίσει και μάλιστα χωρίς ενοχές για την απόφασή της να ακολουθήσει τη σeξι δουλειά της… «Αν μπορείτε να κερδίσετε χρήματα, δημιουργώντας κάτι που απολαμβάνετε τόσο εσείς όσο και οι άλλοι, νομίζω ότι είναι διασκεδαστικό και ενδυναμωτικό», είπε και συνέχισε «οι άνθρωποι μπορούν να με κρίνουν, αλλά σίγουρα έχω μεγαλώσει σωστά τα παιδιά μου – δεν ακολουθούν τα βήματά μου, αλλά εγώ ακολουθώ τα δικά τους» υποστήριξε.
@eviexox.x 🤓 #fyp ♬ original sound - anna ❤︎

Ωστόσο, η Evie παραδέχτηκε ότι είχε «θέμα» με την καριέρα της κόρης της, καθώς ήταν μόλις 17 ετών όταν ανακοίνωσε τα σχέδιά της, για το τι ήθελε να κάνει στη ζωή της. Όμως η Evie, η οποία δηλώνει fun του σεξ, χαίρεται που η κόρη της, έχει και αυτή την κρυφή «χάρη» της μαμάς της. Υπερασπίστηκε επίσης την επιλογή της να συμμετέχει στην πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου λέγοντας πως υπάρχει κάτι περισσότερο από «σεξουαλική δουλειά». «Αξίζει να πληρώσουν κάποιοι για να δουν το συγκεκριμένο περιεχόμενο», είπε. «Μπορείτε να είστε σεφ ή personal trainer. Δεν είναι όλα σεξουαλική δουλειά» συνέχισε.

@tiahneesolarr follow my silly mumma 🤦‍♀️🤣 @evieleana_ #fyp #foryoupage ♬ ROSES (Imanbek Remix) - SAINt JHN

Η κόρη της, Tiahnee η οποία συμμετείχε στη συζήτηση, αποκάλυψε την αντίδραση του φίλου της στη «σέξι φασαρία» της. «Δεν είναι καθόλου ζηλιάρης τύπος, βγάζει όλες μου τις φωτογραφίες, είναι πραγματικά υποστηρικτικός», είπε για το πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση. «Είναι ο άνθρωπος που μου αρέσει, μου λέει τι αρέσει στον καθένα και τώρα αποταμιεύουμε τα χρήματα για να αγοράσουμε ένα σπίτι» παραδέχτηκε για τον σύντροφό της.

@tiahneesolarr my hype 🥹 #foryoupage #trending ♬ Lights - Em1r

Η σeξι μαμά αποκάλυψε πως η κόρη της την ενθάρρυνε να ανοίξει έναν λογαριασμό όταν τελείωσε η σχέση της. «Ειλικρινά δεν χρειάστηκε να με πείσει και πολύ.
@tiahneesolarr drunk af and still the prettiest girl evaaa 🤍 @Rayme Truong ♬ u can hold my hand - judi


Ήμουν ενθουσιασμένη με την ιδέα και το διασκέδασα πολύ. ️Ήταν μια χαρά και πραγματικά μια από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει ποτέ», είπε στο The Advertiser τον Απρίλιο

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου