Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Αφροδίτη Γραμμέλη για Βίκυ Καγιά: «Προφανώς δεν ζει μια καθημερινότητα όπως εμείς, γιατί την περιέγραψε με σνομπισμό»

"Η μέση Ελληνίδα δεν είναι ούτε βυθισμένη σε μια συνήθεια, ούτε έχει αφήσει τον εαυτό της να την σέρνει η συνήθεια".

Ένα σχόλιο που έκανε η Βίκυ Καγιά σε μια 53χρονη υποψήφια για το GNTM στο επεισόδιο της Τρίτης, προβλημάτισε ιδιαίτερα το τραπέζι του Πρωινό μας. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά της είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν είσαι μια καθημερινή γυναίκα Ελληνίδα που ξέρουμε, που βολεύεται στη μετριοπάθεια γιατί έτσι πρέπει να κάνει».

Η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε μετά την προβολή του αποσπάσματος: «Κάποια προβλήματα είναι εδώ, λίγο στημένα σεναριακά φαντάζομαι, γιατί νομίζω ότι βλέπω σίριαλ. Δεν υπάρχει μέση Ελληνίδα, υπάρχει Ελληνίδα του 2022».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, αρκετά ενοχλημένη από αυτά που άκουσε στο βίντεο, τοποθετήθηκε ως εξής: «Δεν ξέρω η Βίκυ Καγιά από τη θέση που βρίσκεται που προφανώς δεν είναι ίδια με τη δική μας, δεν ζει μια καθημερινότητα όπως ζούμε εμείς οι τηλεθεάτριες, γιατί την περιέγραψε με μια απόσταση και έναν σνομπισμό. Η καθημερινότητά μας μπορεί να μην έχει πασαρέλα, μπορεί να μην έχει τέτοιες εξάρσεις, είμαστε εργαζόμενες, έχουμε παιδιά, έχουμε πάρει τα διαζύγιά μας.

Για μένα ήταν μια ήττα το διαζύγιο, δεν ήταν ακριβώς επανάσταση, επένδυσα σε κάτι που δεν μου βγήκε, το χρεώθηκα και έφτιαξα τη ζωή μου από εκεί και πέρα. Δεν νιώθω όμως Μπουμπουλίνα και θεωρώ ότι είναι υποτιμητική η περιγραφή της καθημερινότητας και της μέσης Ελληνίδας. Η μέση Ελληνίδα δεν είναι ούτε βυθισμένη σε μια συνήθεια, ούτε έχει αφήσει τον εαυτό της να την σέρνει η συνήθεια. Δεν μου αρέσουν εμένα αυτά να ακούγονται».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου