Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Δανάη Μπάρκα: Εκνευρίστηκε με την ατάκα της ρεπόρτερ – «Ήταν αγενέστατο και ειδικά από κορίτσι προς κορίτσι»

«Για αρκετά λεπτά είχα μέσα μου ένταση και έλεγα είναι δυνατόν να έρχεται ένας άνθρωπος και να μερωτάει κάτι τέτοιο;», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε ένα περιστατικό που της συνέβη προ ημερών με μια δημοσιογράφο.

«Μου έτυχε ένα περιστατικό πριν λίγο καιρό, όταν πήγα να παρακολουθήσω μια παράσταση. Ήταν μια δημοσιογράφος με μια κάμερα, μιλάγαμε και ξαφνικά μου λέει “παρότι υπάρχουν αρνητικές κριτικές κάτω από τις φωτογραφίες σου με μαγιό, συνεχίζεις να ανεβάζεις”. Σαν να μου λέει ότι “υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σε βρίζουν, αλλά εσύ δεν το βάζεις κάτω”.

Ότι τι; Θα έπρεπε να κάτσω να κλαίω; Στην αρχή σοκαρίστηκα γιατί ήθελα να απαντήσω πιο απότομα, αλλά δεν το έκανα γιατί σεβάστηκα τη δουλειά της. Οπότε είπα ότι ναι, όλοι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Παρ’ όλα αυτά, μετά για αρκετά λεπτά είχα μέσα μου ένταση και έλεγα είναι δυνατόν να έρχεται ένας άνθρωπος και να με ρωτάει εάν θα συνεχίσω, επειδή βρέθηκε ένας κάτω από τη φωτογραφία μου, να πει “έλα τι ανεβάζεις…”. Μου φάνηκε αγενέστατο, πολύ παλιακό και ειδικά από κορίτσι προς κορίτσι».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου