Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Αντίνοος Αλμπάνης: «Η δημοσιογράφος που το έγραψε αυτό ίσως είχε πιει λίγο ουζάκι παραπάνω»

"Υπάρχουν άνθρωποι σε δουλειές, που δεν πρέπει να είναι σε αυτές τις δουλειές, είναι ανεπαρκείς γι' αυτές τις δουλειές", λέει ο Αντίνοος Αλμπάνης..

Όταν ρωτήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης για το αν έγινε πρόσφατα διάρρηξη στο σπίτι του, απάντησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

Δεν ισχύει η είδηση. Δεν έγραψα ποτέ ότι έγινε διάρρηξη στο σπίτι μου, δεν ανέφερα ποτέ ότι μπήκαν ληστές στο σπίτι μου, δεν είπα πουθενά τίποτα τέτοιο. Ρωτήστε τη δημοσιογράφο που το έγραψε. Ανησύχησε πάρα πολύς κόσμος, εκείνη τη μέρα το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει. Ανησύχησαν σοβαρά άνθρωποι.

Αλλά είναι καλοκαίρι, μπορεί η κοπέλα να είχε πιει λίγο ουζάκι παραπάνω, να είχε φάει ένα μεζεδάκι παραπάνω, να διάβασε κάτι άλλο, να θεώρησε ότι αυτό που γράφει θα έχει περισσότερα κλικαρίσματα, αδιαφορώντας τι μπορεί αυτό να προκαλέσει στη δική μου ζωή», εξομολογήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Υπάρχουν άνθρωποι σε δουλειές, που δεν πρέπει να είναι σε αυτές τις δουλειές, είναι ανεπαρκείς γι’ αυτές τις δουλειές», κατέληξε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου