Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Χαράλαμπος Κοτσώνης: Πώς εξελίχθηκe η ζωή του μετά το MasterChef;

"Μετά το παιχνίδι μου έστελναν αρνητικά μηνύματα, όπου πήγαινα τις περισσότερε φορές έπαιρνα τα ψυχρά τους βλέμματα", αποκαλύπτει ο Χαράλαμπος Κοτσώνης.

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, έχει πλέον αφήσει τη μαγειρική και ζει στη Λευκωσία.

«Άλλαξε η ζωή μου λίγους μήνες μετά γιατί έπρεπε να δείξω στον κόσμο ποιος πραγματικά είμαι, είχαν σχηματίσει μια λάθος άποψη για μένα μέσα από το παιχνίδι», λέει ο Χαράλαμπος Κοτσώνης στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Η φράση με το «εν κουλί» παρουσίασε στην τηλεόραση έναν χαρακτήρα πολύ κακό. Ο κόσμος δεν μπορούσε να ταυτιστεί και έχασα την ταυτότητά μου. Βγαίνοντας από το παιχνίδι ήμουν ο κακός της παρέας, άκουσα πολλά κακά σχόλια από τον κόσμο για όλο αυτό που έγινε με τον Παντελή», εξομολογείται ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Για την ζωή του μετά το MasterChef, ο Χαράλαμπρος Κοτσώνης λέει: «Κατάθλιψη όχι, δεν πέρασα, αλλά μπορώ να πω ότι πέρασα ηλικιακή κρίση.

Δειτε το βιντεο εδω

 Σπουδάζω ψυχολογία είμαι στο δεύτερο έτος, άφησα την μαγειρική πίσω μου, τουλάχιστον επαγγελματικά, δεν μπορούσα να τα κάνω ταυτόχρονα, ήταν η πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής μου. Μετά το παιχνίδι μου έστελναν αρνητικά μηνύματα, όπου πήγαινα τις περισσότερε φορές έπαιρνα τα ψυχρά τους βλέμματα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου