Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα και την Σία Κοσιώνη;

Τι λένε οι δικαστές όταν βλέπουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου στην αίθουσα;

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Ξενοφώντα Σκιντζή.

Ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα και την Σία Κοσιώνη; Τι λέει για τον Γιώργο Παπαδάκη και τον Δημήτρη Οικονόμου; Έχει δεχθεί bullying; Συγκινείται η Ζωή Κωνσταντοπούλου;

«Επιλέγω τις δύσκολες υποθέσεις και επιλέγω και τις λεγόμενες «χαμένες» υποθέσεις. Υπάρχουν κάποιοι δικαστές που σίγουρα λένε «Ωχ! Πάλι η Κωνσταντοπούλου, τι έχουμε να περάσουμε».

Είμαι ευσυγκίνητος άνθρωπος, δεν μου φαίνεται. Συγκινούμαι σχεδόν πάντα στον κινηματογράφο και στο θέατρο και είμαι μάλιστα ανέκδοτο με τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί ξαφνικά τραντάζεται η θέση και λένε «Ωχ, η Ζωή πάλι κλαίει».

Δεν είμαστε φίλοι με τον Αλέξη Τσίπρα, δεν μιλάμε καθόλου. Αν τον δω στον δρόμο δεν θα του μιλήσω.

Δεν μιλάμε με την Σία Κοσιώνη.

Εκτιμώ πολύ τον Γιώργο Παπαδάκη, έχουμε κάνει πολύ ωραίες συνεντεύξεις. Για τον Δημήτρη Οικονόμου τι να πω; Ουδέν σχόλιο.

Για το bullying… να σας θυμίσω τον κ. Βενιζέλο που μου έλεγε ότι μου εύχεται να τεκνοποιήσω όταν τον εξέταζα στην ειδική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ; Πολλές κανιβαλικές καταστάσεις. Έχω δεχθεί bullying, είναι κάτι που ευτυχώς το άντεξα», εξομολογείται η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου