Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τη Βίκυ Πρωτογεράκη: «Τι ακούμε από μια γυναίκα;»

«Δεν μπορώ ρε παιδιά, δεν αντέχω τι ακούω πρωί πρωί. Όλες ήθελαν τον Φιλιππίδη, τι είναι αυτά;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με όσα είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Εγώ ζήτησα να είμαι μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη. Δεν μου το ζήτησε ο ίδιος, εγώ το αποφάσισα κι εκείνος το δέχτηκε.

Ο Πέτρος δεν έχει το προφίλ βιαστή, δεν είχε λόγο να βιάσει, είχε κανένα κίνητρο; Υπήρχε προσφορά γυναικών προς τον Πέτρο. Η Ελπίδα Νίνου είναι δίπλα του γιατί γνωρίζει καλά τον άντρα της. Ο Πέτρος είναι σαν παιδί», είπε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη είπε επίσης: Και οι εξάρσεις που έχει και όλα αυτά που έχει είναι μικρού παιδιού. Θα φωνάξει τώρα και μετά θα το έχει ξεχάσει. Δεν είναι κανένας άνθρωπος έτσι όπως παρουσιάζεται. Αν ήμουν στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη θα έκανα σε όλους μηνύσεις, δεν θα τους άφηνα έτσι. Είπα για την αυτοδικία γιατί εγώ είμαι από την Κρήτη, από τον Μυλοπόταμο. Για μένα, η τιμή και η υπόληψη είναι θέμα».

Δειτε το βιντεο εδω

Μετά την προβολή της συνέντευξης, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Μπόρεσε η κυρία Πρωτογεράκη να καταλάβει επειδή είπε ότι είχε πληθώρα γυναικών και δεν το είχε ανάγκη; Τι λόγια είναι αυτά που ακούμε από μια γυναίκα; Μια γυναίκα που έχει βιαστεί είναι σε σοκ. Είναι τόσο πεπεισμένη, ενώ δεν ήταν μπροστά στα γεγονότα, ότι δεν βιάστηκαν οι κοπέλες».

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε επίσης: «Δεν μπορώ ρε παιδιά, δεν αντέχω τι ακούω πρωί πρωί. Όλες ήθελαν τον Φιλιππίδη, τι είναι αυτά; Τη βλέπουμε με ένταση να κατηγορεί τα θύματα, αυτό με ενόχλησε στο λόγο της. Πληθώρα γυναικών ο Πέτρος Φιλιππίδης, μήπως εγώ είμαι γκαβή;».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου