Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Η Φαίη Σκορδά σε μια απρόσμενη έναρξη: «Τι να σας πω κι εγώ τώρα; Καταλαβαίνετε»

"Ας μας πηγαίνει η καρδιά όμως. Πολλές φορές δεν το κάνουμε, πηγαίνουμε με τα πρέπει και όχι με τα θέλω", είπε η Φαίη Σκορδά.

Μια ιδιαίτερη έναρξη έκανε στην εκπομπή της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά. Ντυμένη σε φλογερό κόκκινο, με συγκεκριμένο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου και με ένα νεύμα όλο νόημα, η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό κοιτώντας ευθεία την κάμερά της.

«Δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτό το τραγούδι ξεκινήσαμε σήμερα από το καμαρίνι όλη η ομάδα του Πρωινού μας, πολύ δυνατά με Αντώνη Ρέμο.  Εγώ τώρα θέλω να το ακούσω όλο», είπε ο Φαίη Σκορδά. Το τραγούδι «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα» δυνάμωσε και η παρουσιάστρια τόνισε με το ύφος της τους παρακάτω στίχους:

Όμως ποια λογική

Ποια τακτική

Η καρδιά με πηγαίνει εμένα

Όμως τι να σκεφτώ

Τι να κρυφτώ

Εγώ πάω με τα χέρια ανοιγμένα

Όμως πού ‘ναι η αρχή

Και πού θα βγει

Η καρδιά με πηγαίνει εμένα

Είπα στη λογική

Ζήτω η ψυχή

Κι έπεσα πάνω σ’ εσένα

«Κορίτσια σας το αφιερώνω αυτό το τραγούδι σήμερα, δεν ξέρω γιατί. Να ακούμε την καρδιά μας, αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό; Για σήκωσέ το λίγο, δυνάμωσέ το», ξανά είπε η Φαίη Σκορδά και αφού συνεχίστηκε το τραγούδι, στη συνέχεια κατέληξε ως εξής:

«Τι να σας πω κι εγώ τώρα, καταλαβαίνετε… Ας μας πηγαίνει η καρδιά όμως. Πολλές φορές δεν το κάνουμε, πηγαίνουμε με τα πρέπει και όχι με τα θέλω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου