Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Σκορδά – Λιάγκα: «Είναι πολύ περίεργη ερώτηση, δεν θα σου απαντήσω»

«Είμαι με την Ελένη και κάθε πρωί που ξυπνάω κάνω τον σταυρό μου», λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό ρωτήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από τους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ο παρουσιαστής μάλιστα δεν θέλησε να απαντήσει σε συγκεκριμένη ερώτηση για Σκορδά – Λιάγκα, τονίζοντας χαρακτηριστικά και με χιούμορ πως κάνει το σταυρό του κάθε πρωί για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν ξέρω παιδιά, αλήθεια. Δεν το είδα εγώ, τα διάβασα, δεν έχω ιδέα. Δεν θα έμπαινα σε ξένα χωράφια, ούτως ή άλλως. Ξέρετε ότι δεν μασάω τα λόγια μου, αλλά όταν δεν ξέρω κάτι, λέω δεν ξέρω», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για Λιάγκα και Δούκισσα.

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με Λιάγκα ή Σκορδά, εάν δεν ήταν στην Ελένη Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Είναι πολύ περίεργη ερώτηση, δεν θα σου απαντήσω για τον απλούστατο λόγο ότι είμαι με την Ελένη. Αυτό είναι κάτι για το οποίο, κάθε πρωί που ξυπνάω, κάνω τον σταυρό μου και χαίρομαι πάρα πολύ.

Δειτε το βιντεο εδω

Είναι αγαπημένοι μου άνθρωποι. Ξέρω ότι αν δούλευα είτε με τον έναν είτε με τον άλλον, ξέρω πάρα πολύ καλά πώς να τους συμπληρώνω και θα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό. Θα απολάμβανα να δουλέψω είτε με τον Γιώργο είτε με τη Φαίη».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου