Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Πέτρος Κουσουλός απαντά στον Αλέξη Κούγια για τα μήλα στα μάγουλα

"Τον Κούγια ως συνήγορο υπεράσπισης της Πισπιρίγκου, αυτόν δεν τον ξέρω και δεν με ξέρει", λέει ο Πέτρος Κουσουλός.

Σε όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στις χθεσινές του δηλώσεις, απάντησε ο Πέτρος Κουσουλός στο Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια.

«Υπάρχουν δύο «Αλέξης Κούγιας».

Ο πρώτος Αλέξης Κούγιας που υπερασπίζεται τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο οποίος δεν με ξέρει και υπάρχει και ένας άλλος Αλέξης Κούγιας με τον οποίο γνωριζόμαστε τουλάχιστον 15 χρόνια, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιον από τους δύο αναφέρεστε. Τον Κούγια ως συνήγορο υπεράσπισης της Πισπιρίγκου, αυτόν δεν τον ξέρω και δεν με ξέρει.

Όλα τα στοιχεία προέρχονται από έρευνες και ρεπορτάζ , κανείς δεν μπορεί να φιμώσει τον Τύπο, δεν μπορεί να φιμώσει τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ σε μια τόσο σημαντική υπόθεση η οποία συζητιέται ακόμα και στο εξωτερικό, προσπαθούν δηλαδή να εκφοβίσουν όσους έχουν δημόσιο λόγο και κάνουν έρευνα και ρεπορτάζ. Τέτοιες τακτικές στην Ελλάδα του 2022 δεν έχουν θέση», ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός.

Δειτε το βιντεο εδω

Σχετικά με την επίμαχη φράση που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Κούγιας: «Δεν κάνεις καριέρα βάζοντας μήλα στα μάγουλα», ο Πέτρος Κουσουλός απάντησε: «Δεν ξέρω τι εννοεί μήλα, ούτε αχλάδια, έχω κάτι μήλα στο πορτμπαγκάζ η αλήθεια είναι, θα του τα στείλω, δεν ξέρω αν έχει άποψη και για αισθητικές επεμβάσεις ο συγκεκριμένος, δεν μπορώ  να καταλάβω σε τι αναφέρεται».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου