Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Από μικρή είχα ψυχολογική κακοποίηση, κλιμακώθηκε με την σωματική βία»

«Το μόνο που θα έλεγα στις γυναίκες που ζουν σε κακοποιητική σχέση είναι ότι δεν είναι αργά να φύγεις», είπε η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε η Παυλίνα Βουλγαράκη. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

«Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν έχω παράπονο ως προς τις κατακτήσεις, ήμουν μοναχική μέσα σε βιβλία. Δεν θα γινόμουν ποτέ μοντέλο, δεν πληρώ τις προϋποθέσεις. Έχω διαβάσει ότι κατεβαίνω υποψήφια. Μόνο εγώ λείπω από τη βουλή. Έχω διαβάσει ότι έχω σχέσεις με ανθρώπους που δεν γνωρίζω», είπε αρχικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Την περίοδο που ήμουν σε κακοποιητική σχέση μάλλον το θεωρούσα ταμπού και δεν επέτρεπα πολλά πολλά, ήμουν χαμένη. Όταν ήμουν σε κακοποιητική σχέση δεν ήρθε κάποιος να μου πει “σε έχω χάσει”.

Θα το ήθελα και θα το είχα ανάγκη. Άργησα να καταλάβω ότι είμαι σε κακοποιητική σχέση. Από μικρή είχα ψυχολογική κακοποίηση, κλιμακώθηκε με την σωματική βία. Δεν το μετέφερα αυτό στην οικογένειά μου, αποφάσισα να το λύσω μόνη μου»

Κλείνοντας, η Παυλίνα Βουλγαράκη ανέφερε: «Το μόνο που θα έλεγα στις γυναίκες που ζουν σε κακοποιητική σχέση είναι ότι δεν είναι αργά να φύγεις. Οι δικοί μου άνθρωποι ήξεραν τι περνούσα, αλλά δεν ήθελα να στεναχωρηθούν και να τους μεταφέρω το βάρος».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου