Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Αλέξης Κούγιας: «Ο γάμος με την Εύη Βατίδου δεν προχώρησε για κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβεί ποτέ»

"Η εγχείρηση κράτησε 6,5 ώρες και ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν έπαιρνα την απόφαση να τον αφαιρέσουμε θα είχα 1 χρόνο ζωής", εξομολογείται ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου, τη νύχτα της Κυριακής, σε μια συνέντευξη που μίλησε για όλους και για όλα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι εξομολογήσεις που έκανε για το διαζύγιο με την Εύη Βατίδου αλλά και η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Ποτέ δεν υπήρξαν θέματα ηθικής, ποτέ δεν υπήρξαν θέματα συμφέροντος, τουλάχιστον στον γάμο. Υπήρξαν μετά κάποιες εξαιρέσεις που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν, μια αντιδικία 12 ετών πολύ έντονη, με θέμα τη μισή περιουσία μου. Αυτά που ακολούθησαν μετά ήταν κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβεί ποτέ.

Ο γάμος αυτό δεν προχώρησε για κάτι που δεν δικαιολογείται ποτέ, για κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβεί ποτέ.

Τώρα έχω μία σύντροφο, η οποία είναι εξαιρετική και μακάρι να υπήρχε αυτή η σχέση πολλά χρόνια πριν, θα ήταν ένας υπέροχος γάμος», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Εγώ  δεν είχα βιώσει το πως είναι να ζεις με τον καρκίνο. Στο σπίτι μου δεν είχαμε προβλήματα τέτοια δεν υπήρχε κληρονομικότητα. Έπαθα ένα ατύχημα και εκείνη τη μέρα έτυχε να είναι του Αγίου Νεκταρίου. Και είπα θα νηστέψω μετά από δεκαετίες για 40 μέρες και στο τέλος είπα να κάνω εξετάσεις να δω τις τι ευεργετικές  συνέπειες έχει η νηστεία.

Ξαφνικά έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία και μαθαίνω ότι έχω υψηλούς καρκινικούς δείκτες. Έχω μία σύντροφο με την οποία είμαστε μαζί τρία χρόνια και το είδε πολύ διαφορετικά, άρχισε να ψάχνει σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να αντιμετωπίσεις αυτόν τον αργό θάνατο με διαφορετικό τρόπο από την μάχη.

Φτάνουμε στην ημέρα της εγχειρήσεως. Η προσδοκία ήταν πως θα ήταν μία εγχείρηση δύο ωρών. Πήγα στις 5 το πρωί μαζί με την σύντροφό μου, το έκρυψα από τα παιδιά μου, από όλους. Θα προτιμούσα να μάθουν ένα κακό στο τέλος παρά να ζήσουν επί μήνες με ένα κακό. Η σύντροφός μου έμεινε εκεί δίπλα μου, 10 μέρες σε μια πολυθρόνα.

Δειτε το βιντεο εδω

 Η εγχείρηση κράτησε 6,5 ώρες και ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν έπαιρνα την απόφαση να τον αφαιρέσουμε θα είχα 1 χρόνο ζωής», αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου