Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Σπύρος Νικολαϊδης κατά Φασουλή – Γαρμπή: «Δεν μπορώ να τους ακούω να λένε τέτοια πράγματα»

«Παραξενευτήκαμε που αποχωρήσαμε. Με την τελευταία μας εμφάνιση δεν πιστεύαμε ότι θα φύγουμε», λέει ο Σπύρος Νικολαϊδης.

Στο πλατό του Happy Day βρέθηκαν σήμερα το πρωί ο Σπύρος Νικολαϊδης και η Θέλξη, που αποχώρησαν το Σάββατο από το J2US.

 Ο ηθοποιός, μάλιστα, μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, έριξε τα καρφιά του σε Καίτη Γαρμπή και Σταμάτη Φασουλή.

«Παραξενευτήκαμε που αποχωρήσαμε. Με την τελευταία μας εμφάνιση δεν πιστεύαμε ότι θα φύγουμε. Αν μας έδιωχναν την προηγούμενη, εκεί θα έλεγα ότι έχουν και δίκιο και ότι μας άξιζε. Ήμασταν απογοητευμένοι. Οι κριτές μού φάνηκαν μαζεμένοι, όσον αφορά τα σχόλιά τους. Η κυρία Γαρμπή και ο κύριος Φασουλής είπαν ότι θα ήθελαν να έχω αντιγράψει τις κινήσεις του Σάκη Ρουβά.

Δεν θα ήθελα ποτέ να ακούω από ανθρώπους πετυχημένους στο χώρο τους, να λένε στην τηλεόραση τέτοιου είδους συμβουλές και να τα ακούει και η νέα γενιά, καλλιτέχνες και μη, να αντιγράψουν άλλους καλλιτέχνες. Όχι, το αυθεντικό είναι πάντα καλύτερο», είπε ο Σπύρος Νικολαϊδης.

Δειτε το βιντεο οδω

Η Θέλξη είπε από την πλευρά της: «Έτσι είναι το παιχνίδι. Από την πρώτη στιγμή γνωρίζεις ότι ένας θα φύγει στο 2ο live, άλλος στο 3ο live, στο 4ο… Είτε φεύγαμε στο 2ο είτε στο 7ο πάλι θα αισθανόμασταν την ίδια “στεναχώρια” γιατί φεύγεις. Θα ήθελα να έχει δοθεί στον Σπύρο η ευκαιρία να παρουσιάσει περισσότερα πράγματα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου