Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Αντώνης Φραγκάκης: «Του είπα μπαμπά καριέρα το πεζοδρόμιο;»

"Όταν είδε ότι ακολούθησα ένα δρόμο που δεν τον φανταζόταν ούτε στους εφιάλτες του, ήταν τουλάχιστον σοκαρισμένος" είπε ο Αντώνης Φραγκάκης.

Ο Αντώνης Φραγκάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν και μίλησε για το πόσο αντίθετος ήταν αρχικά ο πατέρας του στο να ακολουθήσει το δρόμο του μόντελινγκ.

«Ο πατέρας μου, όπως κάθε πατέρας εκείνη την εποχή, ήθελε να σπουδάσω. Το ήθελε τόσο πολύ, που κι εγώ νόμιζα ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, παρά μόνο μέσα από το Πανεπιστήμιο και το Πολυτεχνείο.

Όταν είδε ότι ακολούθησα ένα δρόμο που δεν τον φανταζόταν ούτε στους εφιάλτες του, ήταν τουλάχιστον σοκαρισμένος. Μετά από ένα διάστημα, όταν είδε ότι περνούσα καλά με αυτήν τη συνθήκη και κάτι έπαιρνα από αυτήν την ιστορία, χωρίς ο ίδιος να εμπλακεί και να μάθει τι είναι μόδα, αυτό που είδε το αποδέχτηκε.

Σε τέτοιο βαθμό, που όταν εγώ αποφάσισα ότι θέλω να σταματήσω με το μόντελινγκ και να ασχοληθώ με την ηθοποιία, μου είπε οι καλλιτέχνες πεθαίνουν στη ψάθα κι εσύ έχεις μια στρωμένη καριέρα. Του είχα πει μπαμπά καριέρα το πεζοδρόμιο; Γιατί έτσι ονόμαζε πρώτα τη μόδα» εξομολογήθηκε ο Αντώνης Φραγκάκης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου