Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Θέλξη: «Έχω ζήσει τα ασύλληπτα πράγματα, μας κυνηγούσε η κάμερα του Star όλη μέρα»

"Σήμερα βέβαια υπάρχουν τα όπλα των social media, που αν τα είχα εγώ τότε θα τα είχα χειριστεί πολύ διαφορετικά" δήλωσε η Θέλξη.

Η Θέλξη μίλησε στο ΟΚ! και στην Μαρία Παπαϊωάννου για την πορεία της στο τραγούδι και την αναγνωρισιμότητα.

Για τον τραγουδούσε μπροστά στον καθρέφτη και φανταζόταν τον εαυτό της τραγουδίστρια απάντησε: «Ήμουν αυτό ακριβώς.

Πιστεύω σε αυτό που λένε, ότι το συμπάν συνωμοτεί για να αποκτήσεις αυτά που ονειρεύεσαι. Δεν φαντάστηκα ποτέ τον εαυτό μου να κάνει τίποτα άλλο εκτός από αυτό που τελικά έκανα. Από μικρή ζητούσα να πάω σε ωδείο. Τελειώνοντας λοιπόν το σχολείο ξεκίνησα κατευθείαν το τραγούδι και κατέβηκα στην Αθήνα. Δεν ήθελα να το κάνω ερασιτεχνικά στη Θεσσαλονίκη. Ήρθα λοιπόν εδώ και δούλεψα με την Έλλη Κοκκίνου, τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Πέγκυ Ζήνα και άλλους. Όλες μου οι συνεργασίες τη χρονιά που πήγαινα ήταν το peak του κάθε τραγουδιστή»

«Δεν τη θυμάμαι. Μην ξεχνάμε όμως ότι εγώ είμαι παιδί της εποχής του Star. Έχω ζήσει τα ασύλληπτα πράγματα. Μας κυνηγούσε η κάμερα του Star όλη μέρα. Όσοι ζήσαμε εκείνη την εποχή κερδίσαμε την αναγνωρισιμότητα. Σήμερα βέβαια υπάρχουν τα όπλα των social media, που αν τα είχα εγώ τότε θα τα είχα χειριστεί πολύ διαφορετικά» είπε η Θέλξη για το αν θυμάται την πρώτη φορά που την αναγνώρισαν μέσα από την πορεία της.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου