Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στον Σασμό»

«Ήταν πολύ απαιτητική, με δυσκόλεψε πολύ», λέει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις στο Σασμό, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Δεν θα αργήσει να φανεί ότι ο Μαθιός δεν σκότωσε τον Άγγελο. Δεν ξέρω αν η Αργυρώ θα συγχωρήσει ποτέ τον Αστέρη, συνδέονται πολύ γιατί έχουν κοινά βιώματα, τους ενώνει κάτι πολύ μεγάλο. Θα αργήσει να έρθει κοντά ο Αστέρης με το μωρό. Η πιο δύσκολη σκηνή για μένα στον Σασμό ήταν όταν έμαθα τον θάνατο του Πετρή.

Ήταν η πιο απαιτητική σκηνή, με δυσκόλεψε πολύ. Το καλοκαίρι που πήγα διακοπές όλοι με φώναζαν Αργυρώ. Πιο πολύ γυρνάω στο Αργυρώ παρά στο Χριστίνα. Οι περισσότεροι με ρωτούν αν θα τα ξαναβρώ με τον Αστέρη», είπε αρχικά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είπε στη συνέχεια: «Στρεσάρομαι εύκολα, αλλά προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Πάθαινα κρίσεις άγχους με τη δουλειά. Πλέον προσπαθώ να το κοντρολάρω. Νιώθω άνετα με τον κόσμο. Ένας άνθρωπος μου μίλησε τις προάλλες στο Κολωνάκι και δεν το κατάλαβα.

Και μου έστειλε μήνυμα μετά και μου είπε γιατί είχα ψυχρή συμπεριφορά απέναντί του. Του εξήγησα πως είμαι άνθρωπος όπως όλοι. Με προβληματίζει όταν οι άνθρωποι θέλουν να σε βλέπουν χαρούμενη. Έχουμε κι εμείς τις δύσκολες στιγμές μας. Δεν έχω στα κοντινά μου σχέδια τον γάμο».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου