Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Επίθεση με καυστικό υγρό – Κούγιας: Η 38χρονη «έχει γελοιοποιήσει την αστυνομία» – «Σκληρή γυναίκα από ισχυρή οικογένεια»

«Υψηλόβαθμο στέλεχος την προστατεύει» λέει η οικογένεια

Ο36χρονος άνδρας στην Κρήτη, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την πρώην σύζυγό του τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/10) στο Ηράκλειο Κρήτης, κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο δικηγόρος του θύματος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως η 38χρονη «έχει γελοιοποιήσει την αστυνομία της Κρήτης» και έκανε λόγο για μία σκληρή γυναίκα που προέρχεται από ισχυρή οικονομικά οικογένεια.

«Η οικογένεια (σ.σ. του 36χρονου) μου μετέφερε ορισμένα πράγματα. Έχουμε την πρωτοφανή περίπτωση μίας γυναίκας να έχει γελοιοποιήσει όλη την αστυνομία της Κρήτης, να βγαίνει στα κανάλια και να μιλάει με την άνεση και να περιγράφει με πόσα λίγα χρήματα αγόρασε την ουσία που πήγε να σκοτώσει τον άνθρωπο. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι είναι γόνος πολύ ισχυρής οικονομικά οικογένειας και συγχρόνως έχω πληροφορηθεί ότι είναι μία σκληρή γυναίκα, που της έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών της από τον προηγούμενο σύζυγο».

Το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος αναφέρει πως υπάρχει κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας που προστατεύει την 38χρονη.

«Η οικογένεια υποστηρίζει ότι υπάρχει υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας που προστατεύει την 38χρονη. Συγχρόνως, έχουμε πληροφορηθεί ότι τη συγκεκριμένη γυναίκα, μόλις έκανε την απόπειρα ανθρωποκτονίας, την παρέλαβε αυτοκίνητο, την οποία την περίμενε. Αυτό μπορεί να προκύψει και από τις κάμερες ασφαλείας», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Μία γυναίκα που έχει το θάρρος; την προσωπικότητα; το θράσος; να βγαίνει στην τηλεόραση και να γελοιοποιεί την αστυνομία της Κρήτης, να μην μπορούν να τη συλλάβουν και να μη φοβάται τίποτα, να ισχυρίζεται αυτά που ισχυρίζεται για να έχει υπερασπιστική άμυνα, καταλαβαίνετε ότι δεν γίνεται πιστευτή».

Ο Αλέξης Κούγιας συμπλήρωσε πως ο 36χρονος δεν είναι καλά στην υγεία του, καθώς κινδυνεύσει να χάσει το μάτι του και θα παραμείνει παραμορφωμένος στο πρόσωπο για το υπόλοιπο της ζωής του.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου