Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ευχαριστώ τα παιδιά που ασχολήθηκαν τόσο πολύ μαζί μου»

"Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Έχω συμβόλαιο και τιμώ τα συμβόλαιά μου μέχρι κεραίας".

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στο Πρωινό μας και την Πολυξένη Καραμίχα, σχετικά με τις φήμες που θέλουν τον παρουσιαστή να επιστρέφει στο πάνελ της Φαίης Σκορδά.

«Περίεργο αυτό που μου λες τώρα. Το ξέρετε ότι για τη Φαίη, που είχα μεγάλο κόλλημα πιτσιρικάς, την έπαιρνα τηλέφωνο στο ραδιόφωνο. Μεσολάβησαν πολλά, είναι αδελφή μου η Φαίη. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Η Τσολάκη τα έχει κάνει όλα αυτά, η επίσης φίλη μας. Ευχαριστώ πολύ και τα παιδιά που ασχολήθηκαν τόσο πολύ μαζί μου, αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Έχω συμβόλαιο και τιμώ τα συμβόλαιά μου μέχρι κεραίας. Και η Φαίη ξέρω ότι δεν θα μου έκανε ποτέ πρόταση μεσούσης της σεζόν. Όσο δεσμεύομαι από συμβόλαια, η Φαίη Σκορδά έχει αυτή την επαγγελματική ηθική», τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, είπε: «Είμαστε πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος. Ετοιμάζουμε και πράγματα. Όχι μόνο είμαστε πολύ καλά, αλλά πάμε και παρακάτω. Θα κάνουμε και διάφορα πράγματα τώρα».

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μακάρι να έκανα τη δική μου εκπομπή. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και δε μπορώ να σου πω ότι δεν έχω φιλοδοξίες. Ωστόσο δεν αφήνω τις φιλοδοξίες να θολώσουν την κρίση μου στην τωρινή δουλειά μου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου