Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Φαίη Σκορδά: «Αυτό είναι ανήθικο, δεν θα το έκανα ποτέ»

"Επίσης είναι ωραίο, όταν έχουμε μια απορία, να πάρουμε ένα τηλέφωνο να ρωτήσουμε".

Απαντήσεις θέλησε να δώσει η Φαίη Σκορδά σε κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. 

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την ενόχλησή της, τόσο για το αν σκοπεύει να πάρει την τρέχουσα σεζόν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην εκπομπή της, όσο και για το αν αλλάζει ώρα το Πρωινό μας.

«Το ότι εκτιμάς κάποιον δεν σημαίνει ότι θα πας να κάνει κάτι το οποίο δεν είναι σωστό. Είναι ανήθικο στα μέσα της σεζόν και κάποιος να αφήσει τη δουλειά του και κάποιος να πάει να κλέψει κάποιον από μία εκπομπή. Εμένα δεν θα μου άρεσε να μου το κάνουν, οπότε κι εγώ δεν θα το έκανα ποτέ», είπε η Φαίη Σκορδά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Επίσης είναι ωραίο, όταν έχουμε μια απορία, να πάρουμε ένα τηλέφωνο να ρωτήσουμε. Δηλαδή, ο Γρηγόρης Μελάς με πήρε τηλέφωνο και του είπα ότι δεν αλλάζουμε ώρα, δεν ξέρω πώς προέκυψε, δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα, δεν αλλάζουμε ώρα. Για να βρουν και κάποια ρεπορτάζ», τόνισε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά

Να σημειώσουμε, επιπλέον, πως ανάμεσα στους όρους που έχει υπογράψει η Φαίη Σκορδά στο συμβόλαιο της με τον ΣΚΑΪ, είναι και η ώρα μετάδοσης της εκπομπής.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου