Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Διπλό φονικό στην Καβάλα: Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι – στάνη που βάφτηκε με το αίμα της Άννας και του μωρού της

«Της είχα πει μάζεψε τα, πάρε το παιδί και φύγε. Δεν με άκουσε περίμενε τη δικαστική απόφαση για την αποκλειστική επιμέλεια»

Εικόνες μέσα από το εσωτερικό του χώρου όπου έγινε το φριχτό έγκλημα στη Λεκάνη Καβάλας με θύματα την 31χρονη Άννα και το μόλις 11 μηνών μωρό της έρχονται στη δημοσιότητα.

«Της είχα πει μάζεψε τα, πάρε το παιδί και φύγε. Δεν με άκουσε περίμενε τη δικαστική απόφαση για την αποκλειστική επιμέλεια. Δεν ήθελε να έχει τρεχάματα, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε», λέει στο grtimes.gr ο θείος της.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς δράστης είναι ο πρώην σύντροφος της γυναίκας και πατέρας του παιδιού, ο οποίος έδωσε στη συνέχεια τέλος στη ζωή του.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και τα αδέλφια της 31χρονης που ακόμη δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν τη φρικτή τραγωδία, που άλλαξε δραματικά τη ζωή τους από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ο φόβος ότι αυτή η σχέση μεταξύ των δύο, θα είχε άσχημο τέλος υπήρχε, όπως λέει ο αγαπημένος θείος της άτυχης γυναίκας, όπως όμως εξηγεί δε μπορούσε να φανταστεί ότι θα γίνονταν πράξη οι απειλές του 56χρονου που είχαν προηγηθεί και είχαν θορυβήσει και αναστατώσει τον ίδιο όταν η αγαπημένη του ανιψιά τον ενημέρωσε σχετικά.

«Οι σχέσεις τους ήταν στα άκρα, είχε απειλήσει ότι θα τη σκοτώσει πριν λίγο καιρό αν έπαιρνε το παιδί και έφευγε. Όταν μου το είπε έπαθα σοκ, ήξερα ότι το τελευταίο δίμηνο είχε πάει στο σπίτι του παππού για να μένει εκεί με το παιδί. Εγώ της είπα σήκω και φύγε, μη γίνει τίποτα κακό σα να είχα ένα προαίσθημα. Τι να πω; Δε φανταζόμουν ότι θα τους σκότωνε. Τραγωδία, ανείπωτη τραγωδία», λέει ο θείος της 31χρονης και ξεσπά σε λυγμούς.

Στο μεταξύ σοκάρουν οι εικόνες από το σπίτι-στάνη που βάφτηκε με το αίμα της 32χρονης και του παιδιού της από τα χέρια του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού. Οι φωτογραφίες με το ζευγάρι είναι ακόμη στον τοίχο του εσωτερικού ενός σπιτιού, που παρουσιάζει ήδη εικόνα εγκατάλειψης όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου