Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Κόρινθος: Πριν βιάσει τη σύντροφό του, ο 33χρονος φέρεται να την απειλούσε ότι θα την πετάξει από τον Ισθμό

Της έλεγε ότι είχε σκοπό να τη χτυπήσει λίγες μέρες πιο πριν για να μην πάει στα βαφτίσια του παιδιού της

Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κορινθία, όπου ένας άνδρας άρπαξε, χτύπησε και βίασε την πρώην σύζυγό του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η όρασή της.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η 28χρονη γυναίκα έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, o κατηγορούμενος της είπε ότι σκόπευε να τη χτυπήσει το Σάββατο για να μην μπορεί να παραστεί στα βαφτίσια του 2,5 ετών παιδιού τους.

Η ίδια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μίλησε στη δικηγόρο της για τις στιγμές φρίκης που έζησε στα χέρια του: «δεν έκανα τίποτα είχα παγώσει» φέρεται να είπε η 28χρονη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της νεαρής μητέρας και στο παρελθόν είχαν υπάρξει κάποια επεισόδια τα οποία το θύμα δεν είχε το θάρρος να τα καταγγείλει. Φοβόταν τι θα ακουστεί και τι θα πουν στα παιδιά της. Ακόμα, όταν την είχε απαγάγει, φέρεται να την απειλούσε για να την τρομοκρατήσει, λέγοντάς της ότι θα την πετάξει από τη γέφυρα της Κορίνθου.

Κόρινθος: Κινδυνεύει με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς η 28χρονη

Η γυναίκα έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή και έχει βγει από το νοσοκομείο και πλέον προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για να μπορέσει να φροντίσει τα δύο παιδιά της.

Εξακολουθεί να έχει τραύματα στο πρόσωπο και ειδικότερα στα μάτια της, από τα χτυπήματα που δέχθηκε και κινδυνεύει ακόμη και με αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς χιτώνα.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης την καλούσε στο τηλέφωνο ακόμη και όταν ήταν στο νοσοκομείο. Εκεί μάλιστα συνελήφθη ενώ χθες κρίθηκε προφυλακιστέος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου