Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Ελένη Μενεγάκη: «Αισθάνομαι πραγματικά βαθιά σοκαρισμένη»

"Πονάω, όπως φαντάζομαι πονάει ο κάθε άνθρωπος που ακούει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα δίπλα μας".

Η Ελένη Μενεγάκη συμμετείχε το βράδυ της Τετάρτης στη συμβολική φωταγώγηση του Μουσείου Μπενάκη σε ροζ χρώμα, καθώς η παρουσιάστρια είναι Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Η μία πείθει την άλλη. Νομίζω ότι σιγά σιγά στον περίγυρό μας υπάρχουν γυναίκες που είτε νόσησαν, είτε όχι αλλά έκαναν τη μαστογραφία τους. Είτε βρήκαν κάτι, είτε τίποτα. Εγώ γενικώς λαμβάνω μηνύματα, είτε από κοντά είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο και γι’ αυτό πολλές φορές ξεχνιέμαι και μιλάω στις γυναίκες. Είναι τόσο έντονη η σχέση μαζί τους. Συνήθως όταν κάποιος δεν αισθάνεται καλά όταν έχει ένα πρόβλημα, εκεί που νιώθει πιο άνετα το λέει. Είμαι φιλική, αληθινή και αγαπησιάρικη παρουσία για μία άλλη γυναίκα».

Για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην κοινωνία, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Αισθάνομαι πραγματικά βαθιά σοκαρισμένη γι’ αυτά που δεν σταματάμε να ακούμε. Πονάω, όπως φαντάζομαι πονάει ο κάθε άνθρωπος που ακούει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα δίπλα μας. Δεν είναι πολύ μακριά μας όλα αυτά».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου