Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Σοφία Φαραζή: «Δεν ήξερα αν ήθελα να συνεχίσω να είμαι ηθοποιός»

"Με επηρέασε πάρα πολύ και κάπου δεν αισθανόμουν πολύ καλά με τον εαυτό μου" ομολόγησε η Σοφία Φαραζή.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Σοφία Φαραζή τη νύχτα της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» στον ΑΝΤ1.

Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στην 12 τηλεοπτική της απουσία και τη στιγμή που σκέφτηκε πως ίσως να μην θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Φαραζή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επειδή είχα το θέατρο ένιωθα ότι ακόμα έχω την τέχνη μου.  Μπορεί να μην ήμουν στην τηλεόραση αλλά πήγαινα στις πρόβες και τις παραστάσεις οπότε ήμουν καλυμμένη σε αυτό το κομμάτι. Πέρασα όμως μια φάση στη ζωή μου, τα τελευταία τέσσερα πέντε χρόνια, που δεν ήξερα αν ήθελα να είμαι σε αυτόν τον χώρο ή όχι. Αν ήθελα να συνεχίσω να είμαι ηθοποιός».

«Αυτό ξεκίνησε μετά την τελευταία παράσταση που έκανα, πριν από την πανδημία, από δύο θανάτους που υπήρξαν στην οικογένεια μας. Με επηρέασε πάρα πολύ. Κάπου δεν αισθανόμουν πολύ καλά με τον εαυτό μου, κάπου το έψαξα λίγο και… όταν ψάχνεις βρίσκεις. Δεν ήξερα για μια διετία αν τελικά το αγαπάω αυτό».

«Έκανα τόση δουλειά με τον αυτό μου που συνειδητά πια ξέρω τι αγαπάω και τι όχι» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Σοφία Φαραζή στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου