Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Ελίνα Κωνσταντοπούλου: «Μου γίνονταν κατά καιρούς προτάσεις αλλά ήταν για να με εκμεταλλευτούν»

«Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν γιατί έβαλα ως προτεραιότητα την οικογένεια μου», είπε η Ελίνα Κωνσταντοπούλου.

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσε συνέντευξη η Ελίνα Κωνσταντοπούλου, η οποία τονίζει πως έβαλε προτεραιότητα στη ζωή της την οικογένεια της και δεν θα απολογηθεί σε κανέναν γι’ αυτό.

«Υπάρχουν φορές που μου λείπει το τραγούδι αλλά όταν σκέφτομαι άσχημες στιγμές που πέρασα λέω άστο καλύτερα. Υπήρχαν άνθρωποι “κολλημένοι” στην τσέπη μου και όταν άρχισα να απομακρύνομαι από τις πίστες, απομακρυνθήκαν από κοντά μου.

Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν γιατί έβαλα ως προτεραιότητα την οικογένεια μου. Έλεγα πάντα ότι δεν θα δώσω τα πάντα στο τραγούδι. Έκανα μια μικρή καριέρα, αυτή ήθελε ο θεός να κάνω, αυτή έκανα», είπε αρχικά η Ελίνα Κωνσταντοπούλου.

Η Ελίνα Κωνσταντοπούλου είπε στη συνέχεια: «Μου γίνονταν κατά καιρούς προτάσεις αλλά ήταν για να με εκμεταλλευτούν και δεν τις δεχόμουν. Έχω δυο γιους 19 ετών δίδυμους και ο ένας έχει καλή φωνή αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι, ούτε εγώ θέλω.

Έφτιαξα ένα e-shop γιατί έχω μεγάλη αγάπη στο κόσμημα. Έχω γεννηθεί τραγουδίστρια και θα μπορούσα να συνεχίσω το τραγούδι αν υπάρξει μια καλή συγκυρία. Έχω 15 χρόνια να ανέβω σε πίστα. Με αγχώνει η ιδέα αλλά πιο πολύ με χαροποιεί».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου