Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Κολωνός: Η Άννα Φόνσου απαντά για τη γνωριμία με τον 53χρονο και το 12χρονο κορίτσι

"Κάθε φορά βγάζαμε φωτογραφίες. Κάποια στιγμή με ρώτησε αν θα ήθελα να πάω στο σούπερ μάρκετ που είχε στον Κολωνό".

Η Άννα Φόνσου, το πρωί της Τρίτης ήταν καλεσμένη στο Πρωινό. Η ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τη γνωριμία της με τον 53χρονο, ο οποίος φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε μία 12χρονη στον Κολωνό.

Ο 53χρονος κατηγορούμενος σε πολλές φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο προφίλ του στο facebook, είχε ποζάρει με την ηθοποιό.

«Αυτός ο άνθρωπος μου τηλεφώνησε πριν από έναν χρόνο και μου είπε ότι είχε διαβάσει ότι είχα ανάγκη για το Σπίτι του ηθοποιού, τον ρώτησα ποιος είναι και μου είπε τα στοιχεία του. Μου είπε ότι ήθελε να μου φέρει κάτι αναψυκτικά γιατί είχε ένα σούπερ μάρκετ. Του απάντησα πως εγώ εκεί βρίσκομαι κάθε μέρα. Μου είπε ok και μου ζήτησε να βγάλουμε μία φωτογραφία. Μετά με ξαναπήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν του επιτρέπω ανά 15 ημέρες να μας φέρνει πράγματα. Του είπα να συνεννοηθεί με την υπεύθυνη από το Σπίτι του Ηθοποιού. Έτσι κι έγινε.

Κάθε φορά βγάζαμε φωτογραφίες. Κάποια στιγμή με ρώτησε αν θα ήθελα να πάω στο σούπερ μάρκετ που είχε στον Κολωνό. Πήρα εγώ κάποιους ηθοποιούς, εκείνος είχε στρώσει ένα τραπέζι που μου έκανε εντύπωση. Ήταν διάφοροι άνθρωποι εκεί και λίγο μετά είδα ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο. Έπαιρνε κάτι σουβλάκια και έφευγε. Τότε της πρότεινε αυτός να με συστήσει.  Ήταν αυτό το κοριτσάκι, ψηλό, που έμοιαζε γύρω στα 15» είπε η Άννα Φόνσου.

Όσον αφορά στο πώς γνώρισε την ανήλικη που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ο 53χρονος, η Άννα Φόνσου ανέφερε: «Είχε φτάσει η ώρα 11 το βράδυ και μου είπε ότι έκανε θελήματα για τον 53χρονο. Της έλεγαν να κάνει θελήματα, το είδα εγώ με τα μάτια μου. Πήγαινε με το ποδήλατο. Κάποια στιγμή τη ρώτησα, επειδή ήταν αργά, γιατί ήταν έξω. Μου απάντησε ότι το γνώριζε η μητέρα της. Έφυγε σε λίγη ώρα, φύγαμε κι εμείς.

Και μάλιστα εκείνο το βράδυ στο τραπέζι, του τηλεφωνούσαν από την Περιφέρεια να φροντίσει έναν άρρωστο. Και αυτός είχε «σκοτωθεί» να έρθει γρήγορα το ΕΚΑΒ. Που να υποψιαστώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε μια τέτοια ζωή. Ξέρω μόνο φιλανθρωπίες ότι έκανε. Το κοριτσάκι του μιλούσε στον πληθυντικό».

Σχετικά με την τελευταία φορά που συναντήθηκαν η Άννα Φόνσου και ο 53χρονος, η ηθοποιός είπε: «Τελευταία φορά τον είδα σε ένα μπαρ μαζί με έναν παπά, με έναν οδοντίατρο,  έναν καθηγητή πανεπιστημίου  και μία κοπέλα με τον άντρα της. Πριν 10 ημέρες.  Δεν υποψιαζόμουν τίποτα, δεν μου πέρασε ποτέ από το νου ότι αυτός ο άνθρωπος που μίλαγε συνέχεια για τον γιο και τη γυναίκα του, για ένα σπίτι που είχε στο βουνό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου