Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν θα είμαι στο Survivor All Star, έχω υπογράψει γι’ άλλη συνεργασία»

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στο «Πρωινό μας» έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 Ο Ντάνος επιβεβαίωσε πως έκανε συνάντηση με την Acun Medya για το Survivor All Star, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, καθώς έχει υπογράψει για μία άλλη συνεργασία.

«Πριν περίπου 10 μέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο All Star. Δεν είναι εφικτό να συμμετάσχω ως παίκτης. Έχω υπογράψει για μια άλλη συνεργασία που δεν έχει να κάνει με το Survivor. Δεν είναι ότι φοβάμαι κάποιον ή κάτι, γιατί το είδα κι αυτό. Δεν μου επιτρέπεται να συμμετάσχω λόγω της άλλης συνεργασίας που υπέγραψα. Στο κλείσιμο της κουβέντας με την παραγωγή ειπώθηκε το ενδεχόμενο άλλου τρόπου συμμετοχής μου στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω αν έχει ενημέρωση κάποιος συνάδελφός σας περισσότερο από μένα. Αλλά εγώ ούτε για χρήματα συζήτησα ούτε ακριβώς το τι θα γίνει. Δεν έχω ξανασυναντηθεί και ούτε έχω ξανασυζητήσει από τότε με την παραγωγή. Με προβληματίζει το πώς γίνεται να γνωρίζει μια εκπομπή πράγματα που αφορούν εμένα και να μην τα γνωρίζω εγώ. Παρουσιαστής υπάρχει και είναι ο Γιώργος Λιανός, το είπα και στην παραγωγή. Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου για χρήματα. Δεν είναι μόνο τα χρήματα και το ξέρετε, τουλάχιστον ως προς τις δικές μου επιλογές».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω πως, ανεξάρτητα αν γίνει άλλη συνάντηση ή όχι, η όποια συνάντηση έγινε, έγινε με πάρα πολύ σεβασμό και σε εμένα και σε αυτά τα οποία θα ήθελα να υποστηρίξω, αλλά και στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου