Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Η Σοφία Μαργαρίτη απαντά στην Acun Medya: «Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα»

Δείτε όλα όσα είπε η Σοφία Μαργαρίτη στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Αγωγή εναντίον του Survivor κατέθεσε η Σοφία Μαργαρίτη, όπως ενημέρωσε χθες ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας. 

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη και παραμόρφωση, λόγω του τραυματισμού που είχε υποστεί στον Άγιο Δομίνικο και της λάθος ιατρικής διάγνωσης που ισχυρίζεται πως έλαβε.

Η Acun Medya, χθες, με επίσημη ανακοίνωσή της απάντησε στις κατηγορίες της Σοφίας Μαργαρίτη. Τόνισε ότι η παραγωγή δεν φέρει καμία ευθύνη για τον τραυματισμό της και υπογράμμισε πως η παίκτρια έλαβε την δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

«Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Θέλω να ρωτήσω το εξής. Ποιος γιατρός στον κόσμο επιτρέπει σε ασθενή με γύψο από το πόδι μέχρι το γόνατο να ταξιδέψει χωρίς να του κάνει αντιπηκτικές ή να του δώσει τουλάχιστον αντιθρομβωτικά;», είπε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η Σοφία Μαργαρίτη είπε επίσης: «Το γεγονός ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος στον Άγιο Δομίνικο μέχρι να πάω στο νοσοκομείο έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να επιστρέψω στην προηγούμενη κατάστασή μου. Μπήκα στο παιχνίδι αρτιμελής, ξαφνικά σπάσω το πόδι μου και ποια είναι η αντιμετώπιση; Θερμαντική κρέμα αρχικά, μασάζ και μετά παγοθεραπεία. Η ακτινογραφία έγινε 10 ημέρες μετά».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου